JPH, de leukste winkel voor moeder en dochter aan de Jan Pieter Heijestraat

comment 0
JPH-Amsterdam-instagramblogger-dameskleding

De Jan Pieter Heijestraat is booming en het houdt maar niet op. De ene leuke winkel na de ander. Al met al kan je in de JPH al prima een halve dag rondhangen. Sinds de opening van JPH Amsterdam vorig jaar, kom ik er al graag. Ze hebben kleding voor moeder en dochter en vooral voor mij een paar hele mooie Scandinavische merken waar ik vaak blij van word. Die merken blinken vaak uit in eenvoud en daar hou ik van.

JPH | mode voor moeder en dochter

JPH-Amsterdam-instagramblogger-kinderkleding

Damesmerken zoals ByBar Amsterdam, Magdalena, MINKPINK, mbyM en Stella Nova. ByBar is een Amsterdams merk wat duurzame kleding maakt en daar worden we blij van, zoals je hier al kon lezen. Ze ontwerpen niet alleen voor groot maar ook voor klein en de collectie vesten voor deze winter werd ik erg blij van. Ook het bovenstaande vest van Magdalena was ik op slag verliefd op. Deze hangt nu braaf in mijn kast.

Lees: Bij deze kinderwinkel in Amsterdam slaag ik altijd.

JPH-Amsterdam-instagramblogger-knits

Kindermerken

Kinder merken zoals Kidscase, Name It, ByBar Amsterdam en Ploc Ploc voor de leeftijd van 0-12 ongeveer. Naast kleding ook een fijne selectie schoenen en een boel accessoires. Over accessoires gesproken. JPH verkoopt ook veel sieraden. Een prachtig houten wandkast ligt vol met de meest mooie ringen, kettingen, oorbellen en riempjes. Ik nam onderstaande oorbellen o.a. mee naar huis.

Lees hier: De leukste Amsterdamse kindermerken van dit moment!

JPH-Amsterdam-instagramblogger-sieraden

Speelhoek in de winkel.

Naast toffe kinderkleding en leuke cadeaus, hebben ze in JPH ook een kinderhoek. Ideaal, zodra we binnen komen, rent de mini links de hoek in en heb ik alle tijd om even rond te struinen. De collectie wordt bijna wekelijks aangevuld, dus altijd iets nieuws te zien. Onderstaande laarsjes komen bij JPH vandaan. Te cool vind ik ze.

JPH-Amsterdam-instagramblogger-kinderhoek

Naar JPH Amsterdam ga je voor dameskleding, kinderkleding, hebbedingen en kindercadeaus. Na afloop een mooie latte-art of een goede bak koffie bij Trakteren natuurlijk iets verderop in de straat.

JPH Amsterdam| Jan Pieter Heijestraat 79-81 | Amsterdam

Dit is een gesponsorde post. Meer weten? Mail me. 

SaveSave

SaveSave

Geef een reactie