De lekkerste Burgers bij Ter Marsch & Co in hartje Amsterdam

comment 1
ter-marsch-co-amsterdam-burgers-food

Hoe lastig het soms kan zijn om een non-toeristische plek te vinden in Amsterdam Centrum. Zo was ik laatst bij de Helmut Newton expo bij FOAM en wilde na afloop nog even snel wat eten. Waar ga jij dan heen? Dat was het moment dat ik Ter Marsch & Co ontdekte. En wat een ontdekking!

ter-marsch-co-amsterdam-burgers-bar

Ter Marsch & Co ligt aan de hoek Vijzelstraat met Bloemenmarkt. Tegenover de Pathe, centraler kan bijna niet. Alles behalve toeristisch, alhoewel ik niet kan garanderen dat ze er niet zullen zitten, maar toen ik er was, was het er lekker rustig.

Met een opvallende bar gemaakt van groene tegels, veel planten en een super relaxte Chesterfield achterin, is het ook een fijne plek qua interieur om te eten.

ter-marsch-co-amsterdam-burgers-chesterfield

De burgers waren echt super lekker en juicy, vooral dit laatste is erg belangrijk. Liever druipen mijn vingers, de tafel en uiteindelijk ook mijn kleren van het sap dan dat ik mijn burger moet wegspoelen met welke drank dan ook om het weg te krijgen. Daar bovenop kan je dus frietjes bestellen met een keus uit 3 soorten mayonaise. Wij gingen voor de limoen-rozemarijn mayonaise en ik heb nog steeds spijt dat ik ze niet alle 3 besteld hebt om ze allemaal uit te proberen.

ter-marsch-co-amsterdam-burgers-food

Naar het toilet gaan doe je in het hotel waar Ter Marsch & Co in is gevestigd en dat had ik dus pas op dat moment in de gaten. Voor mij ietwat onhandig aangezien de deur zwaar was en mijn handen mega sticky (nog sorry daarvoor).

ter-marsch-co-amsterdam-burgers-burger

Ik kom hier zeker nog eens terug. Want er zijn vaak genoeg momenten dat ik een fijne plek zoek om nog even snel te eten voorafgaand of na afloop van iets.

Zin in nog meer hamburgers? In Amsterdam West kan je hier een super goede hamburger eten.

Ter Marsch & Co | Vijzelstraat 4 | Amsterdam

1 Comment so far

Geef een reactie