KIDS | Shopping | All Kinds of Things | Amsterdam

comment 0

Niet alleen de Beethovenstraat krijgt een nieuw jasje, ook de Kinderkledingwinkel heeft een nieuwe look. Bij een nieuwe look en collectie hoort ook een nieuwe naam, All Kinds of Things, dekt compleet de lading. Inmiddels zijn we wellicht de term conceptstore een beetje beu, en toch is dit hier wel van toepassing. All Kinds Of Things is een winkel die meer biedt  dan alleen kleding. Je shopt er ook voor je huis, leuke boeken voor jezelf en en passant drink je er ook nog gezellig een kopje koffie.

kids-conceptstore-all-kinds-of-things-beerhovenstraat-amsterdam-beneden

De schappen bij All Kinds Of Things staan inmiddels ook bomvol met prachtige kaarsen, servies van Orla Kiely, mooie theedoeken van en een uitgebreide selectie speelgoed en boeken. Dit assortiment wordt vrijwel dagelijks uitgebreid. Ook aan de aankleding is goed gedacht, mijn oog viel meteen op deze plantjes in de vensterbank. Stekjes in zelfgemaakte potten. Jeanet houdt van DIY en bewaard alle materialen om er op een later moment nog eens iets van te maken.

kids-conceptstore-all-kinds-of-things-beerhovenstraat-amsterdam-details

Knuffels

Toen ik zwanger was van de mini ontdekte ik de Beethovenstraat. Destijds woonde ik in Oud Zuid en tijdens mijn verlof wandelde ik of De Pijp, of West of de Beethovenstraat in. In de Beethovenstraat was ik al snel kind aan huis bij de toenmalige Kinderkledingwinkel. Ze hadden een fijne selectie kinderkledingmerken en een tof assortiment speelgoed en boeken. En daarnaast hielp Jeanet mij eigenlijk altijd erg goed in het maken van een keuze. Ooit kreeg ik van een vriendin dit knuffeltje in rood. En 7 jaar later hebben we deze nog steeds in huis (3 exemplaren). We geven deze nog steeds cadeau aan iedereen die een kindje krijgt in onze omgeving. Ze belooft mij dat deze nooit uit de selectie zullen verdwijnen. Succes gegarandeerd.

all-kinds-of-things-beethovenstraat-tuuffs-worldkids-conceptstore-all-kinds-of-things-beerhovenstraat-amsterdam-boven

Glitters

Extra enthousiast was ik dan ook toen ik ontdekte dat de winkel een complete metamorphose had ondergaan. De winkel lijkt wel 3 x zo groot en het aanbod is veel uitgebreider geworden. Je kan er nog steeds terecht voor een flink deel uit de collectie van Name-It en een kleine selectie KIK-KID en Petit Louie. De Name-It collectie komt vrijwel wekelijks op nieuw binnen. Dit betekent dat het altijd wel de moeite loont om even naar binnen te wandelen. Vergeet ook nie tboven te snuffelen. Als er nog maar 1 of 2 maten ergens van over zijn, gaat het de outlet in en zo scoor je soms mooie dingen met veel korting. Zoals deze toffe rokjes met bliksemschichten. Ideaal voor de feestdagen, alhoewel wij hier het hele jaar niet vies zijn van een glittertje hier of daar.

kids-conceptstore-all-kinds-of-things-beerhovenstraat-amsterdam-kleding

Beethovenstraat

En ben je dan toch lekker aan het shoppen in de Beethovenstraat en gun je jezelf ook nog een lekkere lunch? Een paar panden verder vindt je Brooks Brasserie. Ik ging daar al eerder eens brunchen, ontbijten en ook flexwerken doe je daar prima. De Beethovenstraat wil zichzelf gaan onderscheiden van andere winkelstraat op gebied van innovatie wist Jeannet mij te vertellen. Zo komt er binnenkort een robot naar de straat en hebben ze van alles in de planning om de Beethovenstraat voorgoed op de kaart te zetten. Stay tuned voor meer info. 

kids-conceptstore-all-kinds-of-things-beerhovenstraat-amsterdam

All Kinds Of Things | Beethovenstraat 19 | Amsterdam

Posted by

Instagrambloggers.nl is het online platform achter het Instagram-account van @elianeroest. Eliane woont in Amsterdam met haar vriend Daan en dochter Brune van 9. Ze is altijd op zoek naar de meest Instagrammable plekken in Europa. Ze deelt haar verhaal op Instagrambloggers.nl, waar ze ook een team van enthousiaste gastbloggers leidt.

Geef een reactie