Aan de freakshakes bij SNCKBR in Amsterdam

comment 0
Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on PinterestShare on FacebookEmail to someone
freakshakes-snckbr-nieuw-menu-nutty-banoffee

De freakshakes zijn in het buitenland al tijden een hype. Afgelopen jaar zag je hem in Amsterdam al her en der voorbij komen, maar het was er nog niet van gekomen om hem ergens te proberen. Tot ik een invite kreeg van SNCKBR dat ze een nieuwe menu hadden vol met PNCKS en FRKSHKS maar dan de enigzins healthy versie. No worries, nog steeds VOLop lekker en niet op te krijgen.

vegan-pancakes-chocoholic-snckbr-amsterdam

Nieuw Menu bij SCNKBR

Geen beter moment dan een lekker lang Paasweekend om dat nieuwe menu eens even flink onder de loop te nemen. Ik ben al fan van SNCKBR sinds het eerste uur, ik volgde ze vanuit De Pijp naar West. Ook Eindhoven moet er aan gaan geloven en als ik me niet vergis hebben ze meer steden in hun verzier, dus maak je borst maar nat.

freakshakes-snckbr-nieuw-menu

Vegan Freakshakes

Het nieuwe menu draait volledig om pancakes en freakshakes. Wat is een freakshake? Een milkshake on steroids, een milkshake gone wild oftewel een milkshake 2.0. Niet voor mietjes. Op het menu staan drie verschillende smaken. Kiezen was vrijwel onmogelijk, maar 3 opdrinken leek ons ook onmogelijk. Wij kozen dus voor The Nutty Bananoffee”. Oh boy. Kokosslagroom met kokosbloemsuikerkaramel, chocolade stukjes, bananenchips, echt alles. En ik drink eigenlijk het liefste echte melk, maar werd met deze shake alles behalve teleurgesteld. Hij was nog steeds romig en heerlijk zoet van smaak en compleet over the top, want zo hoort een freakshake natuurlijk te zijn. Ik vrees dan ook dat ik terug moet gaan om ook de andere freakshakes nog even uit te proberen. Zijn er vrijwilligers die met mij meewillen?

freakshakes-snckbr-amsterdam

Pancakes

Ook de pancakes gaven ons wat keuzeproblemen. Het liefst had ik die met de kip geprobeerd, maar de mini besloot anders en toen stonden deze kanjers voor ons neus. Purple Haze, pancakes gemaakt van boekweitmeel en bietjes met daarover kokosbloemkaramel en blauwe bessen. Fris, door de stroop lichtzoet, maar niet te zoet en compleet vegan!

De man koos voor de chocoholic (zie foto boven) met een spread van avocado, banaan, cacao en kokossnippers. Qua smaak super lekker ook, enige punt wat ons betreft, was dat zijn pancakes door de spread direct koud waren. Hopelijk verzinnen ze daar bij SNCKBR nog een list op, want pancakes zijn warm toch echt het lekkerst.

vegan-pancakes-purple-haze-snckbr-amsterdam

SNCKBR

Bij SNCKBR verandert het menu met enige regelmaat en organiseren ze ook vaak toffe events. Op dinsdag kan je er gin tonics voor 5 euro drinken en met Koningsdag zijn ze ook weer van alles van plan. Hou ze in de gaten!

 

Geef een reactie