Hoofdstad Brasserie: Alex invites chefkoks van over de hele wereld.

comment 0
Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on PinterestShare on FacebookEmail to someone
hoofdstad-brasserie-alex-invites

Voor de oplettende kijker/lezer is het geen geheim meer. Ik ben fan van Hoofdstad Brasserie, of eigenlijk, fan van Alex Haupt, de chefkok. Maar om nou iedere week voor dezelfde steak tartare aan te schuiven bij Alex, is ook weer zowat. Daar heeft hij iets op bedacht. Alex invites….

ALEX INVITES

Een fantastisch mooi culinair concept van Hoofdstad Brasserie. Iedere maand (om en nabij) nodigt Alex Haupt, de chefkok een buitenlandse chefkok uit om een weekend lang met hem de sterren van de hemel te koken. En ik kan je uit persoonlijke ervaring vertellen dat dit vaak de mooiste gerechten oplevert. Samen maken ze keer op keer een prachtig en uniek 6-gangen menu.

Menu

Tijdens ALEX INVITES eet je bij Hoofdstad Brasserie een uniek 6-gangen menu voor maar 48 euro. Dat is als je het mij vraagt echt een koopje voor het top eten wat je dan krijgt voorgeschoteld. Ik vind dit dus echt een heel tof concept. Op deze manier kan je in je eigen stad genieten van de koks uit andere wereldsteden. Denk aan Parijs, Kopenhagen of Tokyo.

Ik heb geprobeerd te ontfutselen welke chefs er nog op zijn wishlist staan, maar daar laat Alex niets over kwijt. Er zit niets anders op dan onze Facebook pagina in de gaten te houden, want deze unieke weekenden kondigen we uiteraard van tevoren aan.

Om mijn verhaal nog even wat extra kracht te geven. Vertel ik wat je tot op heden gemist hebt.

Alex invites: Jeff Ramsey |  Babe | Kuala Lumpur

Alex invites: Thai chef Piak | Phuket

https://www.instagram.com/p/BKir-S0gBWm/?taken-by=hoofdstadbrasserie

Alex invites: Check Braden Perkins |  Verjus | Paris

Alex invites: Chef Lars Lundo | Pony | Copenhagen

Oh en voor ik het vergeet. De lekkerste steak tartare met het mooiste uitzicht eet je natuurlijk alle dagen bij Hoofdstad Brasserie. Hou je ervan om met je neus bovenop de actie te zitten? Reserveer dan de chef’s table en doe Alex de groeten van mij. Enjoy!

Lunch with a view. #typhoonlife #roestlovesfood

A post shared by Instagram Bloggers 📍Amsterdam (@elianeroest) on

 

 

 

 

 

 

Geef een reactie