Nieuwkomer Foodbar LouLou met het grootste terras in Amsterdam West

comment 0
Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on PinterestShare on FacebookEmail to someone
foodbar-loulou-amsterdam-interieur-tafels

Joehoe, stop maar met zoeken. Wij hebben het grootste terras van Amsterdam West gevonden bij Foodbar Lou Lou.  Deze week geopend. Het interieur heeft een restuyling gekregen, compleet nieuwe kaart en je kan de hele dag terecht. De hoogste tijd om de avondkaart van foodbar LouLou even onder de loup te nemen, leest u mee?

foodbar-loulou-amsterdam-interieur

All Day, all night

Ook al kwamen wij om te dineren, ik spotte ook de ontbijtkaart terwijl wij er zaten en daarmee kan ik je verklappen dat het de hele dag goed toeven is bij LouLou. Van healthy ontbijtjes, smoothies, rol je door de lunch in met heerlijke broodjes. Einde dag doe je een gezellig borreltje op het zon overgoten terras en dan als de zon begint te zakken, verplaats je naar binnen om daar uitgebreid en heerlijk te gaan dineren. En dit laatste is precies wat wij gedaan hebbenn. Goed om te weten, wij namen de mini mee en die heeft zich hier ook prima vermaakt. Naast dit grootste terras van Amsterdam West, is een klimrek en ook de bediening is sper kindvriendelijk ingesteld. Mooi meegenomen!

foodbar-loulou-amsterdam-voorgerechten

Menukaart

Op de menukaart vind je een kleine selectie gerechten. Niet een specifieke kaart vanuit een bepaalde land, maar voor ieder wat wils. Als voorgerecht kozen wij voor de pittige gamba’s en de carpaccio met wasabimayonaise. Beide superlekker en goed op smaak. Als hoofgerecht hadden we de tournedos en de spring chicken. We zaten watertandend te loeren naar de tomahawk steak, maar durfden het niet aan. Garnituur zoals sla, groentes en frietjes kan je apart bestellen. Beide gerechten hadden dit niet echt nodig, maar de frietjes hebben we voor de zekerheid maar wel even geprobeerd. In de schil nog met super lekkere mayo!

foodbar-loulou-amsterdam-tournedos

Ons dessert? Chocolate lavacake met yoghurt roomijs en rood fruit, en rozemarijnijs met stroopwafels en venkel. Aparte combi right? Maar super lekker. Ook deze borden gingen tot de laatse kruimel leeg.

foodbar-loulou-amsterdam-dessert

Steak Tartare

Zijn er nog minpuntjes? Jazeker, ik las iets over een Asian steak tartare die op de kaart zou staan, maar die heb ik helaas niet kunnen ontdekken op de kaart. Laten we hopen dat die steak tartare  zich snel weer laat zien, een goede reden om snel terug te gaan.

Service

Het kopje service is in Amsterdam zo belangrijk en in dit geval wel de moeite waard om even toe te voegen. Het viel mij tijdens de opening al op, hoe vriendelijk en professioneel het personeel is. Ze nemen echt de tijd voor je, controleren regelmatig hoe het gaat zonder je lastig te vallen. En ze werken allemaal met zo’n glimlach op hun gezicht dat je kan zien dat ze het naar hun zin hebben. Onze beste graadmeter is altijd de mini. Als zij het naar haar zin heeft en liefdesbrieven uitdeelt, dan weet je dat het wel goed zit.

bar-loulou-geopend-amsterdam-west

Foodbar LouLou | Kwakersplein 2 | Amsterdam

 

 

Geef een reactie