De leukste Amsterdamse kindermerken.

comment 0
Tweet about this on TwitterShare on LinkedInPin on PinterestShare on FacebookEmail to someone
snurk-beddengoed-pyama's

Amsterdam staat bol van de hipster merken op welk gebied dan ook. Ook als mama kan je in Amsterdam enorm goed slagen. Deze unieke merken zijn vaak ook nog eens van lokale makers, goed gemaakt en je ondersteunt er inspirerende ondernemers mee. Als dit vervolgens ook nog eens een lekker plaatje oplevert? Onze favorieten, let’s go local!

Een lijstje van mijn persoonlijke favoriete kindermerken uit Amsterdam!

Snurk

Als sinds het begin van SNURK ben ik er fan van. Want welk kind wil in zijn dromen nou geen brandweerman of prinses zijn? In de loop der jaren heeft SNURK zich ontwikkeld tot een beddengoed merk met veel meer in haar mars dan slechts de kinder dekbedden. Ik denk dat menig huis over de wereld inmiddels wel een SNURK in huis heeft. Hier in huis zijn we niet vies van wat zoets op zijn tijd en ook daar wist SNURK slim op in te spelen. Welterusten!

De items van SNURK shop je ook hier!

Oh Le Loup

Twinnig is winning, ik was er niet zo fan, tot de mini ’s ochtends mijn outfit bekeek en vervolgens haar eigen kast in dook om hetzelfde aan te doen. Wat natuurlijk nooit lukte. Sindsdien, let ik wat vaker op als ik iets koop, of we ergens een soort match kunnen maken, zonder dat het genant wordt natuurlijk. Dus slapen we in dezelfde pyama’s, lopen we op dezelfde gympen, what;s next? Oh Le Loup is next, ik zie ons in Frankrijk al helemaal de croissant trui rocken van dit merk. En terwijl ik aan croissants denk, zie ik deze zwanen voorbij komen. Oh de keuzes, Oh Le Loup.

maed for mini

Er is gewoon geen item uit de nieuwste collectie die ik niet leuk vind. Eigenlijk het enige wat niet leuk is, dat mijn dochter (8) er niet in past. En laten we eerlijk zijn, als Maerle, de trui met de pompons (van de vorige collectie) hieronder in een volwassene maat zou maken, kocht ik hem direct. De maten gaan tot 6 jaar en het merk is ook nog eens duurzaam. Ik hoorde in de wandelgangen dat de eerste drop van de nieuwe collectie als warme broodjes over de toonbank vloog, dus wacht niet te lang.

maed-for-mini-sweater-pompon

amsterdamse-kinder-kleding-merken

Beeld van Maed for Mini / Concours D’Amour collectie AW17/18

 

Met warme benen de winter in. Bekijk de leukste maillots!

Little Boomerang

En wat te denken van het duurzame merk Little Boomerang die kleding maakt uit oude overhemden van de papa’s. Daar kan ik dus enorm enthousiast van worden. Vooral dat rokje op rechts is te leuk voor woorden. En heeft de man des huizes nog wat ongedragen overhemden in de kast liggen? Lever deze dan gewoon bij ze aan dan maken zij er weer toffe items van voor de nieuwe generatie.

little-boomerang-amsterdam

Engel

Nog zo’n merk om vrolijk van te worden, is ENGEL. Alsof het bij hen elke dag feest is, mocht dit nu niet het geval zijn, dan doen ze in ieder geval flink alsof. Stippen, ijsjes, olifantjes en bliksems vormen de printjes voor hun collectie tassen. De bliksem sloeg in ieder geval flink in toen ik die laatste print voorbij zag komen. Blij dat we nu de trotse eigenaar van deze weekendtas zijn! ⚡

 

Nog meer winkelen? Dit is 1 van mijn favoriete kinderwinkels in Amsterdam!

Geef een reactie