De lekkerste burgers van Amsterdam West!

comments 2
hamburgers-amsterdam-west-h.burger-eten

De lekkerste burgers in Amsterdam West

Inmiddels weten we wel waar we in Amsterdam lekkere hamburgers kunnen halen, de lijstjes vliegen je wekelijks om de oren. Maar ja, het ene lijstjes met de lekkerste burgers is de andere niet. In willekeurige volgorde haal je hier juicy en goed gemaakte burgers in Amsterdam West!

 

Artisani Burgers

Artisani Burgers zit nog niet heel lang in Amsterdam West. Wat is er bijzonder aan Artisani Burgers? Ze serveren 100% Halal hamburgers en dat is al best opvallend, maar heb je de afmeting van die hamburgers al gezien? Naar Artisan Burgers ga je als je zin hebt in  hamburgers happen met een groep vrienden, want je bent een flinke vent/vrouw als je hem helemaal alleen op krijgt.

hamburger-amsterdam-west-artisani-instagramblogger

H. Burger

Gevestigd aan De Clerqstraat in Amsterdam West kan je zorgeloos genieten van een waanzinnig lekker burger bij de tent H.Burger. De broodjes waren een heuse zoektocht an sich, lees daarover in onze review meer, en doe ze de groeten van mij.

hamburgers-amsterdam-west-h.burger-hamburgers

Cafe Scrapyard

Zo had ik laatst een foodchallenge bij Cafe Scrapyard en zo kwam ik er min of meer toevallig achter dat ze daar dus een killer hamburger hebben staan op het menu. De “Chicken Burger” is voor de grote honger en bestaat uit meerdere lagen, zo gezegd doen ze niet lullig over de hoeveelheid, waar voor je geld. Naar Café Scrapyard ga je met je vrienden voorafgaand aan het stappen en drink je meteen even een cocktail aan de bar. Geen zin om op pad te gaan? Je kan de hamburgers ook bestellen via deliveroo.nl. Vegetarisch? Geen probleem aangezien ze ook een super lekkere “Beet Burger” op het menu hebben. De burgers bij Café Scrapyard zijn maar € 8,00, goede deal!

hamburger-amsterdam-west-cafe scrapyard-instagramblogger

4) Nelis West

Als je bekend staat als een plek waar je terecht kunt voor no-nonsense food dan moet er natuurlijk ook een burger op de kaart staan. Dus sla hier vooral de Nelis Burger niet over. Benieuwd wat ze nog meer serveren? Lees dan vooral de review hier. 

restaurant-nelis-west-menu-burger

5) De Postkamer

Ik denk dat menigeen van jullie nog nooit van De Postkamer heeft gehoord. Een klein tentje aan de Postjesweg, waar ik nog wel eens naar binnen schuif om een koffie te drinken in de vroege ochtend. Maar ze hebben ook maaltijden in de categorie niet teveel gedoe. Daarnaast organiseren ze met enige regelmaat lokaal gerichte events. Ze zijn er dus echt voor de buurt. Op de kaart hebben ze 3 biologische hamburgers waarvan er ook 1 vegetarisch is, aanrader! De burgers kosten allemaal € 13,50.

hamburger-amsterdam-west-postkamer-instagramblogger

The Butcher Foodhallen

Ja, deze is heus wel bekend, maar hij zit in Amsterdam West en is zo onwijs lekker. Dus in dit lijstje behoort hij tot de bonus. Heb je The Butcher in Noord al eens bezocht? Zo niet, gaat dat zien dan kan je daarna meteen even in de schommel!

FRITS

Diep in West kan je FRIST vinden aan het Mercatorplein. Naast een enorme selectie aan lokale biertjes, kan je hier de sappigste burgers van Amsterdam vinden. Persoonlijk staat FRITS bij mij nog steeds bovenaan. Niet te laat komen anders heb je moeite met een tafel te vinden. En hoe fijn zou het zijn als ze zich aansloten bij een Deliveroo of Foodora.

 

2 Comments

Geef een reactie