Mooi nieuw boutique hotel Pillows opent deuren in Zwolle

comment 0
boutique-hotel-pillows-zwolle

Wij van Instagrambloggers zijn fan van de Pillows Hotels. Zo keken we bij het Pillows Hotel Amsterdam eerder dit jaar onze ogen al uit! Enorm verheugd waren we dan ook dat we mochten komen kijken in het gloednieuwe Pillows Hotel in Zwolle! Het Pillows is een boutique hotel, wat vaak betekent dat je hoge verwachtingen mag hebben van het interieur!

Zwolle

Zwolle staat voor mij vooral bekend als een heule lange treinreis. Die heb ik wel vaker over voor m’n fotografie tripjes, don’t get me wrong, maar Zwolle? Geen idee!

boutique-hotel-pillows-zwolle

Pillows Hotel Zwolle

Op struikel afstand van het station is het vernieuwde, vers van de pers, Pillows Boutique Hotel Ter Borgch te vinden. Pillows kennen we van hun vestiging in Amsterdam en ook in Brussel is er recent een nieuwe vestiging geopend, waar we hopelijk binnenkort ook een kijkje kunnen nemen. En we hebben ons laten influisteren dat Gent en Deventer er ook aankomen. PIllows for world domination!

boutique-hotel-pillows-zwolle

De hotelketen kenmerkt zich door de rust die er heerst en de ‘home away from home’ sfeer.

Er is geen receptie, de bar is omgedoopt tot ‘the domestic kitchen’ en op meerdere plekken in het hotel zijn comfortabele banken (the Living) en leeshoeken met open haard.

boutique-hotel-pillows-zwolle-cityguysboutique-hotel-pillows-zwolle

boutique-hotel-pillows-zwolle-ontbijt

Breakfast is served!

Natuurlijk breng ik een bezoekje aan dit hotel en wat me gelijk opvalt is de rust die het uitstraalt: geen drukke inrichting of fratsen aan de muren en een heerlijk rustige indeling van de kamers.

boutique-hotel-pillows-zwolle

Eten bij Coperto Restobar

In het Pillows hotel, bevindt zich Coperto restobar. Voor een best redelijke prijs verwent chef Remco Jansen zijn gasten met diverse en mooie gerechten.

Steak tartaar, rolmops van makreel, baars ‘noisette’ en als toetje cheesecake met quinoa, het komt allemaal voorbij en het smaakt even heerlijk als het eruit ziet.

boutique-hotel-pillows-zwolleboutique-hotel-pillows-zwolleboutique-hotel-pillows-zwolleboutique-hotel-pillows-zwolle

Remco Jansen wil met zijn gerechten een hoog niveau van eetbeleving neerzetten en legt enthousiast uit waarom hij voor bepaalde gerechten en ingrediënten heeft gekozen. Ook nu is alles weer ontspannen en bereikt het hotel zijn doel: ik heb wijn, heerlijk eten, goed gezelschap en geniet van het mooie interieur.

 

SaveSave

SaveSave

SaveSave

Geef een reactie