De beste koffie spots in Hamburg

comment 0
beste-koffie-spots-in-hamburg

Guest blog by Rike from Hamburg

Hoi, ik ben Rike en je kan mij ook hier vinden @kaffeemitfreunden , een koffie, food en travel blogger uit Hamburg, Germany. Ik hou van Hamburg en van koffie, dus ik deel met met liefde mijn favoriete en de beste koffie spots in Hamburg met jullie. Aangezien ik een persoonlijke interesse heb in specialty koffie, zijn mijn meeste aanbevelingen ook specialty koffie spots. Enjoy!

ELBGOLD

coffeespots-hamburg-elbgold

Ik begin met mijn lievelings plek in Hamburg: Elbgold. Het is gelegen in het populaire Schanzenviertel. Elbgold serveert niet alleen fantastische specialty koffie, lekkere taart en bagles, maar het is tevens ook de plek waar de koffiebonen geroosterd worden. Dat geeft de sfeer een extra touch.

Elbgold (Café & Roastery) | Lagerstrasse 34c | 20357 Hamburg

Coffee can make hungry, check these perfect food spots in Hamburg

PLAYGROUND COFFEE

coffeespots-hamburg-Playground1coffeespots-hamburg-Playground2

Playground Coffee is een specialty coffee bar in een burger restaurant. Ze serveren goed koffie, allemaal zelf geroosterd. Design technisch hebben ze de beste verpakking.

Playground Coffee | Grindelhof 33 | 20146 Hamburg

NORD COAST COFFEE ROASTERY

coffeespots-hamburg-nordcoast

„Nord Coast Coffee“ is een ruim opgezette specialty koffie bar dichtbij het centrum, de haven en Speicherstadt. Heerlijk zelf geroosterede koffie en perfecte opties voor erbij zoals wafels en avocado op brood.

Nord Coast Coffee Roastery | Deichstrasse 9 | 20459 Hamburg

PUBLIC COFFEE ROASTERS

coffeespots-hamburg-public-coffee-roasters

Public Coffee Roasters is een koffie brander met een kleine koffie shop erbij in the Neustadt area. Hun flat white is de beste en terwijl je geniet van je koffie kan je fijn bladeren door hun enorme selectie tijdschriften.

Public Coffee Roasters | Wextstrasse 28 | 20355 Hamburg

Do you like these perfect Instagram proof photos? Make sure to check out our top 10 of Instagrammers from Hamburg!

BALZ UND BALZ 

coffeespots-hamburg-balzundbalz

„Balz und Balz“ is een specialty koffie spot gerund door 2 broers. Los van hun goede koffie, geven ze ook om huisgemaakt eten. Om een paar gerechten te noemen: Bircher Müsli, Granola met fruit en kwark en een aantal waanzinnig lekkere sandwiches die we ook “Stulle” noemen.

Balz und Balz | Lehmweg 6 | 20251 Hamburg

TORNQVIST COFFEE

coffeespots-hamburg-tornqvist

„Tørnqvist Coffee“ wordt gerund door Linus Köster, een gepassioneerde barista met een focus op licht Scandinavische roasts. Tijdens de zomer rijd hij door Hamburg in een prachtige VW bus en verkoopt hij zijn koffie op marktjes en festivals. In de winter runt hij een pop up café in Sankt Pauli.

Tornqvist Coffee | Winter Pop Up Cafe: Detlev-Bremer-Strasse 46 | Van: different locations

MILCH FEINKOST

coffeespots-hamburg-milch

„Milch” is a café vlakbij Hamburg’s harbour, dus je kan genieten van koffie en dan meteen even sight seeing doen. Ze serveren koffie van andere branders.

Milch Feinkost | Ditmar-Koel-Straße 22 | 20459 Hamburg

HEJ PAPA 

coffeespots-hamburg-hejapa

Mijn laatste tip is er een meer over eten dan over koffie. Hej Papa is een toffe breakfast spot in de Neustadt area. En ze hebben een te gek interieur, erg instagram proof!

Hej Papa | Poolstrasse 32 | 20355 Hamburg

Of course, there are even more cafés to discover in Hamburg. If you’re still longing for a cup of coffee, try these ones:

  1. BLACK DELIGHT
  2. STOCKHOLM ESPRESSO CLUB
  3. LESS POLITICAL

Would you like some more Hamburg insights?

Read: Exploring Hamburg with kids

 

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

SaveSave

Posted by

Instagrambloggers.nl is het online platform achter het Instagram-account van @elianeroest. Eliane woont in Amsterdam met haar vriend Daan en dochter Brune van 9. Ze is altijd op zoek naar de meest Instagrammable plekken in Europa. Ze deelt haar verhaal op Instagrambloggers.nl, waar ze ook een team van enthousiaste gastbloggers leidt.

Geef een reactie