Waar moet je heen tijdens de Amsterdam Cocktail Week

comment 1
Share this...
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn
amsterdam-cocktail-week

Goed nieuws, de Amsterdam Cocktail Week staat voor de deur. Van maandag 5 maart tot en met zondag 11 maart kan je je te buiten gaan aan de lekkerste cocktails door de hele stad. Er doen meer dan 45 barren mee aan dit enorme festijn. Wij zetten alvast onze favorieten op een rij en vertellen waar je heen moet tijdens de Amsterdam Cocktail Week.

Juniper & Kin

Gaat speciaal open tijdens de Amsterdam Cocktail Week, de nieuwe bar in het nog te openen QO hotel. Hier kijk ik al tijden naar uit. Binnenkort vind je op Instagrambloggers een uitgebreide review over deze nieuwe spot!

Groente smaakte nog nooit zo heerlijk. #SelderijVenkel

A post shared by Juniper & Kin (@juniperandkin) on

Bluespoon Bar

Herinner je dit nog? Onlangs kreeg ik de full treatment in de Bluespoon Bar, ook deze bar mag niet missen op je tour tijdens de Amsterdam Cocktail week.

Vesper goes Chocolate

Als een event Charlotte and The Chocolate Factory heet, maak je dan maar klaar voor iets heel speciaals! Rum met chocola in de mix, wij zijn erbij!

amsterdam-cocktail-week-vesper-bar

Tunes Bar

Deze week doet Sir Edmond gin een bar take-over. En ben je net als mij een enorme gin liefhebber dan zie ik je hoogstwaarschijnlijk daar! Geen gin liefhebber maar nog steeds volop in de flamingo hype? Dan ga je alsnog, want heb je die fles wel eens goed bekeken?

 

Pulitzer Bar

Hier zijn wij het hele jaar door te vinden, dus deze week zal dit geen uitzondering zijn. Hendricks Gin neemt hier de boel over een klassieker die altijd overeind blijft.

Razmataz Bar

Ben jij van team Campari? Sla dan Razzmataz tijdens de Amsterdam Cocktail Week vooral niet over. En bestel vooral een Negroni!

amsterdam-cocktail-week-campari

Precies weten wat er zich waar afspeelt tijdens de Amsterdam Cocktail week? Bekijk dan alle evenementen op de facebook pagina.

1 Comment so far

Geef een reactie