Dansen tijdens ADE op de beste Instagram spots van Amsterdam

comment 0
ADE-instagram-spots-amsterdam

Terwijl ik mij een weg baande door de programmering van het aankomende Amsterdam Dance Event, moest ik denken aan het concert van Underworld onder het Rijskmuseum. Een legendarisch concert op een Instagram proof spot. Ook dit jaar kan dat weer! Kijk even mee naar de fijnste Instagram spots om ADE te beleven!

ADE op de beste Instagram spots van Amsterdam, de tips!

Bijlmer Bajes

4 Avonden lang kan je je laten opsluiten in de Bijlmer Bajes. En het mooie is, aan het einde van de avond mag je wel lekker thuis gaan slapen!

View this post on Instagram

#lockup

A post shared by 🌴J o y c e🌴 (@joyced77) on

Hotel Arena

Musea, clubs, winkels en dus ook hotels stellen hun gebouw open voor het ADE. Dus ook Hotel Arena kan hierin niet achterblijven. Bekijk snel hun programma!

Het Scheepvaartmuseum

Deze plek is zo mooi en op zoveel manieren vast te leggen. Tijdens het ADE kan je hier terecht voor een 4-uur durende sessie van Stephan Bodzin.

Amsterdam Centraal Station

Okey, niet helemaal midden in Centraal Station. Maar in CS kan je Lil’ Amsterdam vinden en ook daar kan je fijn dansjes doen!

Vondelkerk

Dansen in een kerk, als je dat nog nooit gedaan hebt, is dit je moment. Ooit werkte ik een blauwe maandag in de Vondelkerk en deed ik er tijdens het jaarlijks feestje ook een dansje, dus ik kan het je van harte aanraden om de programmering even te checken!

 

Geef een reactie