10 Van mijn favoriete “mama” Instagram accounts met minder dan 10K volgers.

comment 0
instagram-mama-accounts

Ik heb een haat-liefde relatie met Instagram mama’s. Sterker nog, ik heb een kleine allergie ontwikkeld tegen de babyspam. Maar sommige van die mama Instagram accounts maken een dagelijks prachtige uitzondering. Een eindeloze bak inspiratie en herkenbare mooie en moeilijke momenten. Deze Instagram accounts verdienen veel meer liefde. Hierbij mijn favoriete familie instagram accounts met minder dan 10.000 volgers.

@Small_Acorns

Clementine May is de mama achter het Instagram account Small Acorns. Ik ben zwaar verliefd op de prachtig vervaage kleuren in haar foto’s. Met haar zoontje als de echte ster in sommige foto’s. Ze woont in Folkestone, maar werkt in een kunst galerie in London.

@nononsonsmom_an

An komt uit België en heeft twee flinke zoons. Ik kom niet vaak Instagram accounts tegen waar de kids iets ouder zijn. An is een no nonsense mama en daar hou ik van. Haar feed is gevuld met prachtige foto’s van voornamelijk het buitenleven. Er wordt flink door gewandeld en volgens mij vertrekt ze binnenkort weer richting de bergen.

@sanne_karsten/

Sanne is een mama uit Nederland met 3 kleine zoontjes. Het alledaagse leven op een prachtige manier in beeld gebracht. En ik speel vals want ze is inmiddels al over de 10k.

@ninavanhilst

Nina was ooit mijn bijna buurtvrouw in Amsterdam. Haar dochter heeft dezelfde naam als die van Deepa. Dat op zich waren voor mij al genoeg redenen om haar te volgen. Maar het wordt nog beter, Nina heeft een eigen kijk op de wereld en missie om de wereld een stukje beter te maken, stap voor stap. Dat inspireert! Mocht je fan zijn van haar foto’s, zo nu en dan host ze “motherhood foto sessies”. Dikke tip als je het mij vraagt.

@jeanninemosman

Jeannine woont tijdelijk in Engeland (ftijdelijk) met haar dochtertje. Ze schreef al 3 fantastische blogs vol kindvriendelijke tips in London. De stijl waarin ze haar dochter weet vast te leggen charmeert, alsmede de stijl van haar dochter zelf ook.

@maginbeeld

Magda is misschien niet de meest logische Instagram mama account, maar steekt met kop en schouder boven de meeste Instagram accounts uit. Magisch, sfeervol en avontuurlijk. Deze foto met Instagram blogger “Adrienne” in de hoofdrol says it all.

@alwaysmalee

Mama van twee meisjes en een fantastische story teller. De combi van woord en beeld is de reden dat ik haar ben gaan volgen. En die meisjes, zo prachtig.

@hedwigdenhartog

Ze woont in Engeland met een een nieuw kindje op komst! Prachtige foto’s, ook in te huren als fotograaf als jij ook mooie foto’s wilt.

@mama.mine

Alle foto’s zo oprecht, liefdevol en puur en ook hier speel ik vals met 10,2K volgers.

@twobirdsandawhale

Reisde bijna een jaar de wereld rond en huist nu in het immer mooie Den Haag. Heeft zelf prachtige rode krullen, maar haar twee zoons kunnen er ook wat van.

View this post on Instagram

Ik gebruik vaak ‘reversed psychology’ als ik (mijn) kinderen fotografeer. Als ik zou vragen ‘kunnen jullie even bij papa gaan zitten zodat ik een foto kan maken?’ Is de kans op een foto ongeveer 1%. Als ik zeg ‘ik maak nu foto’s van papa, dus zorg ervoor dat je de foto’s niet verpest door bijvoorbeeld op zijn schoot te gaan zitten!’ Dan krijg je dit. Alles met een lach natuurlijk! ☺️ . . . I often use reversed psychology when I take pictures of (my) kids. If I would ask them ‘can you please sit with dad so I can take a picture’ chances are about 1% to get a shot. When I say ‘I’m making pictures of dad now so make sure you don’t ruin the shot by sitting on his lap or something!’ This is what I get. All with a big smile ofcourse ☺️#vadervandeweek #oudersvannu @oudersvannu

A post shared by Dani (@twobirdsandawhale) on

Wie zijn jouw favoriete Instagram mama accounts? Laat het ons weten, we laten ons graag inspireren!

Nog meer Instagram inspiratie?

Posted by

Instagrambloggers.nl is het online platform achter het Instagram-account van @elianeroest. Eliane woont in Amsterdam met haar vriend Daan en dochter Brune van 9. Ze is altijd op zoek naar de meest Instagrammable plekken in Europa. Ze deelt haar verhaal op Instagrambloggers.nl, waar ze ook een team van enthousiaste gastbloggers leidt.

Geef een reactie