De Balkonie | Amsterdam

comment 0
balkonie_amsterdam_jan_eef_instagramblogger

Het moge geen geheim zijn dat ik fan ben van alles wat er in Amsterdam West gebeurd. En 9 van de 10 x gebeurd dat ook nog eens aan de Jan Eef.

Zo is daar sinds enige tijd de winkel, genaamd De Balkonie. Eenmaal raden wat ze verkoopt? Precies, alles wat je maar nodig kan hebben op je balkon. Balkon is dan een ruim begrip, want heb je een tuin of een dakterras dan ga je ook niet met lege handen naar huis.

Ik spotte leuke plantjes, meubels, dekens, vloerkleden, zaadjes, boeken, gieters etc etc.

De winkel is gevestigd halverwege de Jan Eef en prima te combineren met een bezoek aan Things I Like Things I Love Knotsknetter en dan afsluiten met een koffie bij de White Label Coffee of een ijsje bij Het IJscuypje of een burger bij FRITS. Voor ieder wat wils.

De Balkonie | Jan Evertsenstraat 90 H | Amsterdam

Geef een reactie