TITS | Amsterdam

comment 0
tits-store-amsterdam-voorkant-instagramblogger

Ik was er al zo vaak in alle haast voorbij gescheurd, dat ik ze voor het gemak maar op Instagram was gaan volgen. Toen ik daar vervolgens de laatste paar weken alleen maar toffe dingen voorbij zag komen, moest ik wel even stoppen.

tits-store-amsterdam-spiegel-instagramblogger

TITS, de naam behoeft wel een beetje uitleg. De dame achter de toonbank vertelt vol enthousiasme dat ze destijds aan het brainstormen geweest waren over een toffe naam. Iets met “de shit” of “this is it”. Gefascineerd door de afbeelding op een t-shirt (logo) van 2 borsten, leverde uiteindelijk “This Is The Shit = TITS” op. Redelijk briljante naam als je het mij vraagt, want het trekt de aandacht.

tits-store-amsterdam-planten-instagramblogger

Hangt de winkel vol met tieten? Alles behalve. De winkel hangt vol met eigentijdse en edgy fashion items. Kledingstukken met een flinke knipoog en een grote dosis fun. Dit alles afgewisseld met een paar zeer betaalbare fijne basics.

tits-store-amsterdam-fashion-instagramblogger

In de categories cadeaus kan je hier terecht voor de populaire hobstar glazen van Libbey, mooie lijstjes om gedroogde bloemen in te bewaren en grappige beautyproducten.

tits-store-amsterdam-cadeaus-instagramblogger

Erg enthousiast werd ik van de nagellak van NAILMATIC, ik kende ze al van de afwasbare nagellak voor de kleintjes (o.a. te koop bij Big en Belg), maar ze maken dus ook nagellak zonder schadelijke stoffen voor volwassenen. Misschien kennen jullie het merk wel van de nagellak automaten in Parijs. Een soort trekmuur maar dan nagellak ipv snacks.

tits-store-amsterdam-instagramblogger

Lekker over de top, zijn de accessoires van Skinny Dip London. De Iphonehoesjes met de eenhoorns en vloeibaar glitter, of die met de raket inclusief lichtjes, staan hoog op mijn persoonlijk wishlist (<- hint).

tits-store-amsterdam-skinnydip-london-instagramblogger

De komende tijd doen we allemaal weer massaal inkopen voor iedereen die ons dierbaar is. Alle kleine ondernemers in de buurt waar ik woon zijn mij dierbaar. De grootste en meest belangrijke reden dat ik mijn inkopen daar doe. SHOP LOCAL!! En daarnaast, ik moet de eerste webshop die zo’n gevarieerd aanbod heeft nog tegenkomen. Ik bespaar verzendkosten en had daarbij ook nog eens een onwijs leuk gesprek met de TITS dame. I’ll be back for more TITS!

TITS | De Clercqstraat 78 | Amsterdam

Geef een reactie