Hotel Kimpton De Witt een instagram-proof hotel in Amsterdam

comment 0
instagram-proof-and-breathe-amsterdam

Bij de entree van het Kimpton De Witt hotel in Amsterdam, tref je al meteen de meest ge-instagramde muur van dit moment in Amsterdam. And Breathe! Maar dat is nog niet alles, stap met mij in de wereld die Kimpton de Witt heet, waar ieder hoekje en ruimte Insta-proof is.

Dit zijn DE beste Instagram spots in Amsterdam van dit moment

Kimpton de Witt

Op steenworp afstand van het centraal station van Amsterdam, vindt je dit boutique-stijl 5 sterren hotel Kimpton de Witte. Waar over ieder hoekje is nagedacht. Van de grootse entree, de prachtige lobby tot de Instagramwaardige kamers. Dit hotel heeft het allemaal.

Wyers Amsterdam

Aan de voorzijde van het hotel is Wyers Amsterdam gevestigd. Een Amerikaans restaurant midden in het centrum van Amsterdam. Wat dacht je van de Eggs Benny met pulled pork, of chicken & waffles? Tijdens de Instabrunchmeet die wij organiseerden op uitnodiging van het Kimpton de Witt mochten we proeven van veel van de gerechten die Chef Sammy voor de stad in petto heeft. En als je het ons vraagt, is dit een blijvertje.

brunch-amsterdam-wyers brunch-amsterdam-wyers

Super Lyan

Kan je er nog geen genoeg van krijgen? Komt dat even goed uit, want er is MORE! Wat dacht je van cocktails in de Super Lyan. Zusje van de bekende cocktailbar “Lyan-Ess” uit London en nu ook met een vestiging in Amsterdam.

Liever thuis cocktails maken, lees dan snel ons blog over de lekkerste cocktails voor thuis!

Luxe kamers in het Kimpton De Witt

Dan natuurlijk datgene waar het om draait in een hotel. De luxe kamers in het hotel zijn meer dan Instagram-proof. Prachtig lichte hotelkamers, mooie tegels in de badkamer en dan heb ik het nog niet eens over de suites. Kijk met ons mee in een paar van de mooiste kamers die het hotel te bieden heeft.

luxe-kamers-kimpton-de-witt

 

 

Patio Instagram proof

De patio die je in het midden van het hotel vindt is Instagram heaven. Niet voor niets zie je deze plek met enige regelmaat terugkomen op Instagram.

binnentuin-kimpton-dewitt-instagram-proof

View this post on Instagram

Holiday vibes????✨ Although I'm nowhere near to the start of my holiday…today has certainly felt like one. The new kid on the block Kimpton @dewittamsterdam opened it's door to show us around and what a treat that was!???? The cherry on the cake was brunch at @wyersamsterdam – the hotel's restaurant where @chefsammyd prepared some delicious dishes???? I am certainly going to be back – if only for the amazing beignets from @misslouisaamsterdam ???????? Thanks again @elianeroest for organizing! More on my Instastories✨ . . . . #holidayvibes #instabrunchmeet #dewittamsterdam #designhotels #kimptonhotels #summerinthecity #visitamsterdam #bestofamsrterdam #traveldeeper #wonderlustamsterdam #darlingescapes #cntraveler #iamatraveler #urbanjungle #amsterdamhotels #thehappynow #igersamsterdam #amsterdamgram #seemycity #gramthedam #bestofamsterdam #citybestpics #theculturetrip #igholland #theprettycities #prettylittletrips #loveamsterdam #interiorcrush #bestcitybreaks

A post shared by Agαтα • Amstєrdαm (@windmilldreams) on

Conclusie: Hotel Kimpton De Witt is Instagram-proof bevonden door de Instagrambloggers. Op zoek naar nog meer Instagram proof hotels? Kijk hier voor een foto rondleiding door het gloednieuwe luxe Pestana Hotel Amsterdam of bekijk mijn staycation in het Andaz Hotel Amsterdam.

Ook deze hotels zijn Instagram-waardig!

and-breathe-amsterdam-hotel

SaveSave

SaveSave

Posted by

Instagrambloggers.nl is het online platform achter het Instagram-account van @elianeroest. Eliane woont in Amsterdam met haar vriend Daan en dochter Brune van 9. Ze is altijd op zoek naar de meest Instagrammable plekken in Europa. Ze deelt haar verhaal op Instagrambloggers.nl, waar ze ook een team van enthousiaste gastbloggers leidt.

Geef een reactie