Koffie (en thee) drinken in Den Haag

comment 0
filtro-koffie-in-den-haag

Ondanks dat mijn moeder in Den Haag woont, merk ik dat ik nooit echt de tijd voor neem om de stad te verkennen. Afgelopen weekend heb ik daar verandering in gebracht. Tijdens een ochtendwandeling door het centrum ontdekte ik hoe divers de stad is en hoeveel fijne koffietentjes er zijn. De hoogste tijd voor koffie drinken in Den Haag, want dat Haagse bakkie is allang achterhaald!

Ondanks dat mijn moeder in Den Haag woont, merk ik dat ik er nooit de tijd voor neem om de stad te verkennen. Afgelopen weekend heb ik daar verandering in gebracht. Ik ontdekte hoe divers de stad is en hoeveel fijne koffietentjes er zijn. 

Foto Daan Hocks

Filtro Coffee

Ben je net als ik gek op specialty coffee? Dan wandel je linea reacta de Papestraat in voor een niet zo Haags bakkie bij Filtro Coffee. Verwacht specialty coffee in kleine oplages!

filtro-koffie-in-den-haag

Foto Daan Hocks

filtro-koffie-in-den-haag

Foto Daan Hocks

filtro-koffie-in-den-haag

Foto Daan Hocks

Lola Bikes & Coffee

Magisch hoe fietsen en koffie soms hand in hand gaan. En Lola Bikes & Coffee is bij lange na niet de enige die een fiets in de zaak heeft. In Amsterdam heb je een koffietentje achterin de winkel bij Rapha Racing en in Breda heb je Kamu.

run, Lola, run #denhaag #cafe #vsco #vscocam #bikes

A post shared by Nina Theano Mavrogeorgou (@theannno) on

Hometown Coffee

Als je dan toch een rondje Noordeinde doet, want in dit buurtje vind je de leukste shops, maak dan even een koffiestop bij Hometown Coffee, als je het treft, treed er net iemand op voor wat live muziek bij je koffie.

Hug The Tea

In het leven draait het lang niet voor iedereen om koffie, zo wees Instavriendin Annelies mij terecht op het feit dat zij geen koffie drinkt. Geen probleem, ik spotte deze fantastische thee spot in het Hofkwartier. Naast thee scoor je hier ook matcha of een zalige matcha latte. Ik zeg nu wel zalig, maar ik vind matcha dus alles behalve lekker. Gelukkig is Instagram blogger Deepa een groot fan, verwacht dus binnenkort een Matcha blog!

thee-in-den-haag-hug-the-tea

 

 

Posted by

Instagrambloggers.nl is het online platform achter het Instagram-account van @elianeroest. Eliane woont in Amsterdam met haar vriend Daan en dochter Brune van 9. Ze is altijd op zoek naar de meest Instagrammable plekken in Europa. Ze deelt haar verhaal op Instagrambloggers.nl, waar ze ook een team van enthousiaste gastbloggers leidt.

Geef een reactie