Dit zijn “DE” beste Instagram spots in Amsterdam van dit moment

comments 5
beste-instagam-spots-in-amsterdam

Vraag jij je al tijden af waar die ene Instagrammer toch die mooie foto heeft gemaakt? Vandaag neem ik je mee op een rondje Amsterdam en vertel jou waar je de beste Instagram spots in Amsterdam van dit moment kunt vinden!

Never Fade Away

In de Pijp aan de Govert Flinckstraat vindt je deze “Don’t Ever Fade Away”, street art van On The Hill.

De stippen vloer

Je moet er waarschijnlijk even een stukje voor reizen, want dit plein ligt buiten het centrum aan de Sloterplas in Amsterdam West! Menig Instagrammer kwam hier op deze Instagram Spot met een koffer vol outfits en props al even shooten.

EYE Museum

Een prachtige witte wand met zwart raster aan het IJ in Amsterdam Noord, voor de minimalisten onder ons.

Looking forward together

Een bericht gedeeld door E D . O ‘ M A H O N E Y ?? (@ed_omahoney) op

And breathe

Sinds de opening van het mega Instagram-proof hotel; Kimpton De Witt zie je deze neon sign overal voorbij komen. Daarmee is dit misschien wel de meest actuele Instagram spot van Amsterdam in deze lijst.

Wake me up when I’m famous

Deze Instagram spot, muur inclusief bankje vindt je in de Pijp, om precies te zijn in de Frans Halsstraat.

UVA

Dit is een Instagram spot waarvan ik niet zeker meer weet of deze er nog is. Je vindt hem in de UVA aan de Turfmarkt, de muren zijn onderdeel van de Hansje van Manen expositie. Een prachtige backdrop als je het mij vraagt.

Hortus Botanicus

Een fijne Instagram spot tussen de cactussen van de Hortus Botanicus Amsterdam. Een terra kleurige wand voor een fijne tropische vibe op je Instagram feed en de hele hortus is natuurlijk een plaatje!

Dit zijn de 5 groenste hotspots van Amsterdam

Haarlemmermeerstation

Achter het Haarlemmermeerstation ligt een rauw stukje Amsterdam. Met een oude tramremise, een boel gekke schuurtjes. Prima voor een streetstyle shoot.

ZOKU

De urban jungle in de entree van ZOKU aan de Weesperstraat is een fijne plek om te hangen. Op zonnige dagen leveren de planten prachtige schaduwen op en heb je vanaf de dakterassen een prachtig zicht over de stad.

Grachtenpandjes

Laten we de lijst met beste Instagram spots van Amsterdam afsluiten in stijl. De Old Time Classic, je telt niet mee als Instagrammer in Amsterdam als je dit rijtjes grachtenpanden aan de Dam nog niet eerder heb vast gelegd.

Moody reflections and classic city views that just never get old…? Also, I’ve just realized I haven’t posted a picture of these Damrak houses in ages? ….probably because of the construction crane that was in front of one these houses since what it seemed like forever! So you can imagine my happy face when I finally saw that it had been removed!? Happy Saturday friends!✨ . . . . #damrak #facadelovers #moodyphotography #gingerbreadhouses #facadesofbuildings #topeuropephoto #amsterdamworld #iamsterdam #seemycity #visitamsterdam #moodygram #topeuropephoto #topamsterdamphoto #culturetrip #theprettycities #iamatraveler #gglocalgems #amsterdamcanals #allhailsymmetry #bestcitybreaks #wheretofindme #passionpassport #topamsterdamphoto #tasteintravel #postcardsfromtheworld #travellingthroughtheworld #living_europe #mytinyatlas #beautifuldestinations #super_holland

Een bericht gedeeld door Agαтα (@windmilldreams) op

Hotel Droog

Heel Hotel Droog is een Instagram spot, ook voor koffie en lunch trouwens! Maar het pand zit vol Instagram-proof hoekjes. En dit is er slechts een van! (Bedankt voor de tip Karlijn!)

Tips voor luxe hotels tijdens een weekend Amsterdam, kan je HIER vinden.

Mis ik nog een Instagram spot in Amsterdam, die hier echt bij hoort? Laat het me weten in de comments!

Laat je inspireren door deze Instagram accounts:

Posted by

Instagrambloggers.nl is het online platform achter het Instagram-account van @elianeroest. Eliane woont in Amsterdam met haar vriend Daan en dochter Brune van 9. Ze is altijd op zoek naar de meest Instagrammable plekken in Europa. Ze deelt haar verhaal op Instagrambloggers.nl, waar ze ook een team van enthousiaste gastbloggers leidt.

5 Comments

  1. Ik heb dit artikel gisteren gelezen en toen ik afgelopen nacht niet kon slapen ben ik gaan bedenken of ik nog meer goede Instagram spots wist. Maar ik kwam ook steeds bij deze uit, de enige die hier niet staat en volgens mij ook heel populair is, is hotel Droog. En dan die blauwe vogels in die witte ruimte. Telt die ook mee?

    • Hey Karlijn, wat leuk dat je het gelezen hebt! En inderdaad Hotel Droog crossed my mind! Die telt zeker mee, weet je wat? Ik zet hem er gewoon bij. Ga even een goede foto ervan zoeken!

Geef een reactie