De lekkerste cinnamon rolls van Amsterdam

comment 0
beste-cinnamon-rolls-amsterdam-scandinavian-embassy

Amsterdam staat dan misschien niet bekend om zijn cinnamon rolls, maar dit betekent niet dat je ze hier niet kunt vinden. Na onze roadtrip door Scandinavie vorig jaar, ontwikkelde ik een serieuze kaneelverslaving. Na thuiskomst begon mijn zoektocht naar de lekkerste cinnamon rolls in Amsterdam. Hier zijn de lekkerste cinnamon rolls uit Amsterdam op een rij! ( Laatste update april 2020)

En nu we het hier toch over hebben, kan iemand mij het verschil uitleggen tussen een cinnamon roll en een cinnamon bun?

4850

Woon je in Amsterdam Oost, dan adviseer ik een enkele reis richting 4850. De cinnamon rolls zijn enorm lekker en de koffie mag er ook zijn. Wij combineerden ons bezoek aan 4850 met een staycation in het monumentale Hotel Arena aan het Oosterpark. Goedgekeurd door Eliane.

View this post on Instagram

Wij waren kortstondig op staycation in Oost. Als tip kregen wij de ☕️ en kaneelbroodjes bij 4850. Bij aankomst was het daar zo belachelijk druk, het voelde niet goed. De broodjes namen we to-go en zijn snel naar huis gefietst. Als de scholen dicht gaan, gaan wij proberen nog meer te lezen. @kidsweeknl maakt het nieuws super leesbaar, vooral nu erg handig! En wist je dat… … goed kunnen lezen ervoor zorgt dat je beter wordt op school? Vragen die gesteld worden begrijp je beter. Ook verhaalsommen snap je sneller. … als je 15 minuten per dag leest, je 1.000 nieuwe woorden per jaar leert? Lezen jouw kinderen @kidsweeknl? #krant #nieuws #kidsweek #roestlovescoffee #samenwerking #weekenddingen #koffie #thuisblijffoto

A post shared by Instagrammer uit Amsterdam 📸 (@elianeroest) on

The Coffee District

Nog maar net zijn deuren geopend en direct toegevoegd aan deze lijst. Wat een goede sticky cinnamon buns en de koffie is ook een aanrader. Tried and tested door Eliane.

best-cinnamon-rolls-amsterdam

Specialty coffee, de fijnste plekken voor goede koffie in Amsterdam.

Cakeaholic

Bij deze fantastische taartenbakker in de Eerste Laurierdwarsstraat vindt je naast prachtige taarten, ijskoffie ook zalige cinnamon rolls. Tried and tested door Deepa en Eliane!
lekkerste-cinnamon-rolls-amsterdam-cakeaholic

Scandinavian Embassy

Naast waanzinnig goede koffie, krijg je hier ook fantastische cinnamon rolls. Vergeet er niet wat extra mee naar huis te nemen. Tried and tested door Eliane.
 beste-cinnamon-rolls-amsterdam-scandinavian-embassy

Selma’s Coffee

Helemaal in West op de rand van Bos & Lommer vindt je niet alleen de meeste lekkere cinnamon rolls. Wees niet getreurd als de cinnamon rolls uitverkocht zijn, want de kardamon rolls, zijn namelijk minstens zo lekker. Tried and tested door Eliane.
beste-cinnamon-rolls-amsterdam-selma's
cinnamon-rolls-amsterdam
Heb ik een plek gemist? Laat het ons weten!
Posted by

Instagrambloggers.nl is het online platform achter het Instagram-account van @elianeroest. Eliane woont in Amsterdam met haar vriend Daan en dochter Brune van 9. Ze is altijd op zoek naar de meest Instagrammable plekken in Europa. Ze deelt haar verhaal op Instagrambloggers.nl, waar ze ook een team van enthousiaste gastbloggers leidt.

Geef een reactie