De aller leukste kinderwinkels in Antwerpen op een rij.

comment 0
kinderwinkels-antwerpen-solden

Twee keer per jaar in de Solden gaat het los in Antwerpen, naast winkelen voor mijzelf vind ik het nog leuker om voor onze dochter te winkelen. Nu ze 10 is, heb ik niets meer in te brengen qua kleding, dus gingen we samen winkelen. Ik verzamelde de leukste kinderwinkels in Antwerpen, zij keurde ze goed!

fred + finger | Lombardenvest 54

fred + ginger is een Belgisch multimerken concept dat mode en lifestyle brengt voor eigenzinnige kinderen. Merken die ze verkopen: Mads Norgaard, Kidscase, Wolf + Rita en hun eigen merk fred + ginger.

KID | Steenhouwersvest 34a 

Je favoriete winkel voor tieners, kinderen en baby’s. Zorgvuldig samengestelde selectie van designerwear voor jongens en meisjes. Merken die ze verkopen: Les Coyotes des Paris, Maed for Mini, Acne Studio en Caroline Bosmans.

View this post on Instagram

After a lot of requests today regarding black friday i feel the need to post this today & explain myself. We are not having a black friday and also no cyber monday. Our prices will be the same today as next week. It’s a US thing and i don’t think we should do this. Especially for small business like us this promotion craziness is doing more wrong than right. Sale starts at the end of the season which is end of december beginning of january. I hope my sweet customers understand our point of view and hope to welcome them again in my shop today, the next weeks and of course also during our official sales because everybody loves a good bargain, right ???? #shopsmall #buylocal #smallbusiness #independantshop #kidantwerp #steenhouwersvest #thisisantwerp

A post shared by KID store Antwerp (@kidstore.antwerp) on

Berchem; ontdek deze leuke wijk in Antwerpen

PLAY rewind | Kloorsterstraat 63

Meest mooie selectie van duurzame merken voor kinderen op gebied van design, mode en speelgoed. De winkel richt zich op kinderen in de leeftijd van 0-12 jaar. 

Lees ook; De leukste Instagram-proof hotspots van Antwerpen!

LimonSoda | Kloosterstraat 160

De aller mooiste kinderschoenen verzamelt onder 1 dak. Hier ga je niet met slechts 1 paar naar buiten.

Space Antwerp | Meir 51-55

Verstopt in Princess, waar je zelf fijn kunt shoppen, zit Space. Een kinderkledingwinkel met design brands zoals mijn favoriet Stella Kids.

Natuurlijk kan je alle standaard kinderkledingwinkels in Antwerpen vinden, maar daar komen wij niet voor. Veel shopping plezier, en mis ik nu nog een hele goede kinderkleding shop? Laat het mij weten, dan voegen we hem toe!

En de eerste tip is binnen via @creamilies die in Hartje Antwerpen woont:

Hyggekids | Mechelsesteenweg 

Voor baby’s en kinderen tot en met 8 jaar kan je het beste richting Hyggekids gaan, de naam bevestigd het vermoeden. Een winkel (bestaat nog maar net 1 jaar offline ook, na 3/4 jaar online) vol met duurzame en verantwoorde merken.

CKS Antwerpen | Korte Gasthuisstraat 14

Mijn dochter is dus helemaal fan van deze winkel. Een Antwerps merk, maar heeft ook een winkel in Gent! Kleurrijk en eigenwijze items voor kinderen en mama’s.

Lees ook:

 

Posted by

Instagrambloggers.nl is het online platform achter het Instagram-account van @elianeroest. Eliane woont in Amsterdam met haar vriend Daan en dochter Brune van 9. Ze is altijd op zoek naar de meest Instagrammable plekken in Europa. Ze deelt haar verhaal op Instagrambloggers.nl, waar ze ook een team van enthousiaste gastbloggers leidt.

Geef een reactie