De leukste pop-up shops van dit moment in Amsterdam

comments 2
pop-up=store-amsterdam

Het najaar is zo’n fijne tijd, met name in de aanloop naar de feestdagen. Dat is altijd een goed moment om de tientallen pop-up shops in de gaten te houden voor de december inkopen. Ik spotte ook dit jaar weer de leukste pop-up shops in Amsterdam.

Amsterdam Made | Pop-Up shop

Koop lokaal, direct van de maker, tijdens de Amsterdam Made Pop-up Shop. Van 19 november tot en met 1 december kun je aan de Prinsengracht 234f (midden in de 9 straatjes!) terecht voor de mooiste producten, vervaardigd door Amsterdamse makers. Of je nu op zoek bent naar een Sinterklaascadeautje of kennis wilt maken met de Amsterdamse maakindustrie: er is voor ieder wat wils.

amsterdam made -pop up shop

POP UP Weekend | Studio Sarphaat

Als merken zoals The Souks, Raket en Distels en Atelier Larbo samen een pop-up weekend hosten, dan wil je daarbij zijn. Dit is fijn inkopen doen voor de decembermaand. En wat is nu mooier dan lokaal shoppen bij de makers zelf?

BOAT&CO | Pop Up Rooms

Er is een nieuw hotel in town. En wat is nu een betere manier om je komst aan te kondigen dan je deuren wagenwijd open te zetten tijdens een pop-up! Tijdens deze pop-up kan je kennis maken met diverse lokale merken en artiesten door het volgen van inspirerende workshops bij BOAT&CO. Daar waar Marie-Stella-Maris de kamer vult met geuren, laten mannen zich kosteloos trimmen en groomen bij Barber School. Een discussie over consumeren van en liefde voor dieren kan worden bijgewoond in de pop-up room van Isabella Rozendaal en Brandt & Levie. En Ruelle Sous Marin geeft een kijkje in de wereld van de droogbloemen. Wat een toffe manier van je hotel te openen! Wij zijn erbij, jullie ook?

boat&co-pop-up-rooms

Praktisch: Revaleiland 500, Amsterdam |  13 t/m 15 nov – 16.00 t/m 21.00 uur en 16 november – 12.00 t/m 17.00 uur

Bedzzzy Pop-Up Shop

Al gehoord van Bedzzzy? ’s Werelds eerste 100% circulaire matras wat komt in de vorm van een abonnement op een matras, wat zegt u? Jawel een abonnement op een matras en dat heeft wat uitleg nodig. Daarom kan je in de bedzzzy pop-up store het verhaal achter bedzzzy te weten komen en hoe het lease abonnement precies in elkaar steekt. Daarnaast kan je natuurlijk ook ter plekke het matras uitproberen en als je enthousiast bent meteen een abonnement afsluiten. Ook zullen er producten van andere mooie merken beschikbaar zijn in de verkoop om je slaap ervaring nog fijner te maken. Denk aan beauty en homecare platform Nourished (hier schreef ik al eerder over), beddengoed van Four Leaves en soya kaarsen van Brandt. Slaap lekker!

pop-up-bedzzy

Praktisch: Gerard Doustraat 76, Amsterdam | 13 november t/m 16 november

Magnetic Latvia pop-Up shop

Magnetic Latvia introduceert 15 prachtige en duurzame designmerken tijdens deze pop-up shop aan de Herenstraat. Zorgvuldig geselecteerde ontwerpen uit Letland zijn enkele maanden te koop in de winkel van Antonia’z. Van sieraden, linnen tafelkleden, keramische en gebreide wanten tot lampen en de beroemde Riga Chair Factory ROO-hobbelpaard.

Een mooi moment voor mij om inspiratie op te doen, aangezien Letland al zolang op mijn go-to wishlist staat!

pop-up-store-amsterdam-letland

Praktisch: Herenstraat 10, Amsterdam | 23 oktober – eind datum nog onbekend 2019

Kitsch Kitchen pop-Up shop

Ik mis de shop van Kitsch Kitchen al sinds de dag dat zij hun deuren sloten. Het is de vrolijkste winkel vol cadeaus en inspiratie voor een kleurrijk leven. Blij dat ze dit najaar een pop-up shop hebben geopend aan de Haarlemmerijk, hij blijft open tot de allerlaatste dag van december. Feestje!

pop-up-shop-amsterdam-Kitsch-Kitchen

Foto @kitschkitchen

Praktisch: Haarlemmerdijk 48, Amsterdam | Heden – 31 december 2019

Cakestix pop-up shop

De lekkerste pop up van Amsterdam vind je in de Herenstraat. Al enige weken huist Cakestix daar. Vegan cake op een stokje met eindeloos veel keus aan toppings en sausjes. Allemaal gebakken door NonoCakes en powered by Dr . Oetker.  Deze shop is ook nog eens mega instagram-proof met al zijn roze hoekjes.

pop-up-shop-Amsterdam-Cakestix

Foto: @elianeroest

Praktisch: Herenstraat 23, Amsterdam | Nu – eind december 2019

thegreenlabels X nourished

Yes! Een pop-up shop van o.a. Nourished. Een webshop waar ik graag winkel voor duurzame en eco beauty producten. Ik schreef al eerder over mijn persoonlijke favorieten op gebied van “clean beauty” en soms is het nu eenmaal fijner om offline te shoppen en wat advies te krijgen. Dat kan nu, dus sla je slag.

pop-up-shop-amsterdam-nourished

Praktisch: Huidenstraat 13, Amsterdam | 28 oktober – 3 november 2019

Posted by

Instagrambloggers.nl is het online platform achter het Instagram-account van @elianeroest. Eliane woont in Amsterdam met haar vriend Daan en dochter Brune van 9. Ze is altijd op zoek naar de meest Instagrammable plekken in Europa. Ze deelt haar verhaal op Instagrambloggers.nl, waar ze ook een team van enthousiaste gastbloggers leidt.

2 Comments

  1. Ik mis nog een pop-up hier: de Kids Pop-up Store! Mies (van Mies to Go) en Femke (van Maple Forest) hebben 9 unieke baby & kids merken bij elkaar gebracht die allemaal handmade / Dutch Design producten maken. Van 18 nobvember tot 15 december op Rosmarijnsteeg 10, Amsterdam

    • Bedankt voor de tip! Zal hem weer even updaten, vond er nog 1 gisteren 🙂

Geef een reactie