Leer eens iets nieuws tijdens één van deze workshops in en rondom Amsterdam.

comment 0
leuke-workshops-amsterdam

Het is inmiddels maart en ik herinner mijn goede voornemens. 2020 Zou het jaar worden om eens iets nieuws te gaan leren. Dat mag moeilijk maar mag ook makkelijk. Ik dacht aan een cursus keramiek of misschien toch eindelijk eens leren hoe ik mijn planten in leven kan houden of toch koken? Mijn zoektocht bracht mij richting deze leukste workshops in Amsterdam. Welke workshop zou jij nog wel eens willen volgen?

Masterclass – design your own scent van Marie Stella Maris

workshop-maak-je-eigen-geur

 

Vanaf april kan je bij Marie-Stella-Maris een unieke masterclass volgen! Je leert hierin alles over geur en je mag zelfs tijdens deze leuke workshop in Amsterdam een persoonlijke huisparfum ontwikkelen. Een inspirerende en leerzame activiteit om alleen – of samen met je vrienden – te ondernemen.

Locatie: De Winkel van Marie Stella Maris, Keizersgracht 357 | Kosten 65 euro 

Workshop – maak je eigen geurkaars bij The Very Good Candle

workshop-geurkaars-maken

Dit is een workshop voor het maken van kaarsen op beginnersniveau, waar je alle basics en hints leert over het mengen van essentiële / geuroliën en het maken van je eigen kaars. Tijdens de les word je stap voor stap door het kaarsenmaakproces geleid. Eerst beginnen we met een ontdekking van jezelf, om te weten te komen welke geuren voor jou werken. Je krijgt de mogelijkheid om onze selectie essentiële oliën te ruiken en ze te mengen om je eigen, unieke geuren te maken. Als alternatief kun je een van onze kenmerkende melanges kiezen om te maken. Aan het einde van de cursus giet je je eigen koolzaadkaars van 170 ml

Locatie: The Lab, Tussen de Bogen 51 | Kosten 65 euro 

Workshop – Je eigen terrarium maken bij Wildernis

workshop-terrarium-maken-wildernis

Maak je eigen gesloten terrarium met terrariumspecialist Malou van Studio Wüst. Hoe werkt fotosynthese en de waterkringloop, hoe bouw je een goede bodem op en hoe verzorg je je terrarium? Alle benodigdheden voor een mooi en gezond tropisch klimaat in glas. Malou vertelt het je terwijl jij ondertussen je eigen terrarium opbouwt en beplant.

Bij Wildernis kan je nog veel meer groene workshops volgen.

Locatie: Wildernis, Bilderdijkstraat | Kosten 65 euro

Workshop: Smartphone photo Walk in de natuur

workshop-smartphone-fotografie

Wil je ook te gekke foto’s leren maken met je smartphone? Ga dan een keer mee met een *Smartphone photo Walk*!
2 uur in de natuur wandelen en oefenen, 1 uur binnen bewerken en posten in Instagram.
Inclusief koffie/thee & lekkers. En ook nog een uitgebreide handout als geheugensteuntje.
Voor meer inspiratie qua fotografie : www.instagram.com/vlinderlin, Linda maakt de mooiste foto’s en dat kan jij straks ook!

Locatie: Op diverse plekken in Nederland| Kosten 42,50 euro

Posted by

Instagrambloggers.nl is het online platform achter het Instagram-account van @elianeroest. Eliane woont in Amsterdam met haar vriend Daan en dochter Brune van 9. Ze is altijd op zoek naar de meest Instagrammable plekken in Europa. Ze deelt haar verhaal op Instagrambloggers.nl, waar ze ook een team van enthousiaste gastbloggers leidt.

Geef een reactie