Een onvergetelijk avontuur voor moeder en dochter tijdens het Mother Daughter retreat op Ibiza

comment 0
mother-daughter-retreat-ibiza

De band tussen moeder en dochter is bijzonder. Tussen mij en mijn dochter is dit altijd explosief geweest, een goede aanleiding om mij daarin te verdiepen. Tijdens mijn zoektocht naar een unieke gelegenheid om meer te verbinden, kwam ik op het spoor van Mother Daughter retreat op Ibiza.

My daughter and me staat voor tijd voor elkaar nemen, dit alles in een luxe en mooie omgeving op Ibiza, 
een week om nooit meer te vergeten. 

Wat nou als je een vakantie en een retreat kan combineren met zijn twee? Een verwen week voor moeder en dochter en dat op het magische eiland Ibiza. Een eiland waar ik (Eliane) al eens de magie van heb mogen ervaren. Zeven dagen om dichter bij jezelf, je dochter en de natuur te komen. Onbeperkt tijd om te verbinden en stil te staan bij de bijzondere band die wij hebben. De villa waar je tijdens de retraite verblijft, beschikt over 7 slaapkamers. Het zwembad met ruim terras is het middelpunt van de locatie en het verlengstuk van de ‘outdoor’ woonkamer.

Van Ibiza weten we al langer dan vandaag, dat dit misschien wel één van de mooiste Spaanse eilanden is. 

De family retreats worden 4 x per jaar georganiseerd, tijdens de meivakantie en de herfstvakantie. Ben jij avontuurlijk ingesteld, leef je een gezonde levensstijl en hou je van yoga, dan is dit misschien ook wel de ultieme beleving nog voor dit najaar.

NOTE: Het moeder-dochter retreat is gericht op moeders met dochters in de leeftijd 6-12 jaar en duurt 7 dagen. 

Hoe ziet een retreat er precies uit?

In de ochtend is er ruimte voor yoga (ook voor de kinderen) en worden er meerdere creatieve workshops gehost. De gezonde lunch wordt dagelijks verzorgd door een kok, ideaal. In de middag worden er iedere dag andere activiteiten georganiseerd. Denk aan een wandeling, een fotoshoot bij zonsondergang of een picknick in het bos. Uiteraard is er volop ruimte voor ontspanning en een duik in het zwembad. De rode draad in deze week is het oprecht samenzijn met je dochter. 

mother-daughter-retreat-ibiza

Liza Bot en haar dochter op Ibiza.

Over Liza Bot:

Liza Bot is in contact gekomen met de ‘retreat wereld’ net voordat zij samen met haar vriend 4 jaar geleden op Ibiza kwam wonen. Daarvoor was zij werkzaam in Amsterdam bij een populaire kinderdagverblijf organisatie als manager, en vond toevallig op internet een familie retreat wat op ibiza werd georganiseerd door Anneke van Bokhoven. Haar interesse was gewekt omdat zij de combinatie van yoga, gezonde lifestyle en spiritualiteit mooi vindt om als gezin te ervaren. Ze kon meerdraaien als vrijwilliger. Daarna ging het snel, emigreren naar Ibiza en daar ter plekke ervaring opdoen in het werken met kinderen vanuit een holistische kijk. Daarnaast heeft ze de opleiding kinderyoga en kindermeditatie docent (van Rosalinde Weel) gevolgd en op verschillende familie retreats mogen werken, van Afke Reijenga als kinderen begeleidster. En nu is ze naast vele andere activiteiten op Ibiza haar eigen Daughter & Me retreat gestart samen met Renu Kashyap.

Heb jij wel eens een retreat ervaren? Ik ben oprecht benieuwd naar je ervaringen!

Dit blog is geschreven in samenwerking met Liza Bot van Daughter & Me Retreat in Ibiza
Posted by

Instagrambloggers.nl is het online platform achter het Instagram-account van @elianeroest. Eliane woont in Amsterdam met haar vriend Daan en dochter Brune van 9. Ze is altijd op zoek naar de meest Instagrammable plekken in Europa. Ze deelt haar verhaal op Instagrambloggers.nl, waar ze ook een team van enthousiaste gastbloggers leidt.

Geef een reactie