Van deze Nederlandse sieraad ontwerpers wil je minimaal 1 ontwerp hebben.

comment 0
sieraard-ontwerpers-hebben

Van sieraden kan je nooit genoeg hebben. In de grote ketens kan je je suf kopen aan oorbellen, armbanden en kettingen. Maar ja, ik houd niet van eenheidsworst. Geen betere aanleiding om even 5 sterren in de sieraden wereld even aan je voor te stellen. Doe er je voordeel mee. Deze ondernemers zijn 1 voor 1 hard werkende, gemotiveerde en vaak 1 mans zaken. En ze doen er alles aan om jou nog meer te laten schitteren. (Laatste update November 2020).

Deze sieraad ontwerpers maken een statement speciaal voor jou.

Mélanie Pigeaud

Mélanie Pigeaud wil de mijnwerkers een stem geven in de wereld en richt zich specifiek op klanten die geïnteresseerd zijn in minimalistische, handgemaakte sieraden. Onze ambitie is niet om de branche in zijn geheel te veranderen, maar om de aandacht te vergroten zodat klanten het verhaal achter de ontwerpen begrijpen.

melanie-pigeaud-sieraden

Julia Otilia (NL)

Oorspronkelijk uit Zweden, maar inmiddels in Utrecht gevestigd is de prachtige Julia. Ik zou haar ontwerpen omschrijven als minimalistisch elegant. Lees meer over haar werkwijze en mijn bezoek aan haar studio hier. In haar collectie vindt je de mooiste ringen en oorbellen geinspireerd op de natuur en vaak op duurzame wijze geproduceerd!

julia-otilia-sieraden

Sternum (BE)

Ik heb gewoon een zwak voor vrijwel alles wat uit België komt. De rechttoe rechtaan sieraden van Sternum, maken van iedere saaie outfit op slag een statement. En dat is handig, als je van je overdag outfit een opvallend iets wilt maken voor in de avond. Ik persoonlijk zou deze kettingen gewoon de hele dag door dragen.

Mijn 5 favoriete sieraad ontwerpers: sternum

Wild Things Collectables

De leukste merken, ondernemers ontdek ik nog steeds dagelijks via Instagram. En zo ook Wild Things. Ik werd direct verliefd op hun oorbel met 3 XXX. After all, woon ik nu toch echt in Amsterdam, dus kan ik me maar beter als een Amsterdammer gaan gedragen en die trotsheid gaan uitstralen. Bij deze! Je kan de sieraden van Wild Things trouwens o.a. scoren bij mijn favo winkel in west, met de lekkerste naam van de stad; TITS.

Mijn5 favoriete sieraad ontwerpers: wild things collectables

Charlotte Wooning

Charlotte is afkomstig uit Rotterdam. Al haar sieraden zijn handgemaakt in Rotterdam. Hoe lokaal wil je het hebben? Haar sieraden zijn te omschrijven als simpel en elegant, just the way I like it. Charlotte heeft een winkel aan de Hoogstraat in Rotterdam. Stay tuned. Op Instagrambloggers kan je ook een fijne cityguide voor Rotterdam vinden.

my-5-favourite-jewelry-designers-charlotte-wooning

Twinklebird

Christine draait al een tijdje mee. Ik ben haar gaan volgen toen ze nog ringen maakte met een confettirondje erin. Zo simpel, maar zo leuk. Ze trok pas echt mijn aandacht toen de kettingen volgde met sterrenstelsels erin. Sinds kort heb ik op mijn verlanglijst de ring staan met de initialen. En dan wil ik er 1 met de B.

my-5-favourite-jewelry-designers-twinkelbird

Feltatelier

Iets frivoler dan de rest, maar ik ben gevallen door de hele styling en het concept op Instagram. En de merkbeleving speelt wat mij betreft altijd een grote rol in of ik iets mooi vindt of niet. Die oorbel op rechts zie ik mijzelf wel dragen one of these days.

Mijn 5 favoriete sieraadontwerpers: felt atelier

ZWARD

Onlangs bezocht Deepa, OBJECT Rotterdam en ontdekte daarmee de ontwerpen van ZWARD. En hoe mooi zijn deze ontwerpen. Hier kan ik dus extreem blij van worden. Simpel maar een behoorlijke statement tegelijkertijd.

zward-sieraad-designer

Ellen Beekmans

Heeft een grote passie voor kleuren en vormen en zelfs Prinses Maxima loopt met haar ontwerpen. Ik kijk ieder jaar weer even tussen de nieuwe collectie of er nog een fijn item voor mij bij zit. Ben dan ook in het trotse bezit van al 3 sieraden uit haar naam.

favoriete-cadeaus-moederdag favoriete-items-ellen-beekmans

Ook deze Nederlandse makers vinden wij te gek:

Posted by

Instagrambloggers.nl is het online platform achter het Instagram-account van @elianeroest. Eliane woont in Amsterdam met haar vriend Daan en dochter Brune van 9. Ze is altijd op zoek naar de meest Instagrammable plekken in Europa. Ze deelt haar verhaal op Instagrambloggers.nl, waar ze ook een team van enthousiaste gastbloggers leidt.

Geef een reactie