5 Paar Nike Air sneakers voor weinig

comment 0

Heb je net als ik een kleine maat, dan scoor je net als ik met enige regelmaat een paar sneakers voor weinig. En dat is mooi meegenomen. Ik deed even wat voorwerk en spotte in de uitverkoop alvast 5 paar Nike Air sneakers voor weinig.


Nike Air Max 2x

De Nike Air Max 2x heeft een open venster, dubbele Air demping en een minimalistisch bovenwerk voor een verfrissende look. Tel daar de zilvere accenten en chunky look bij op en je loopt zo stylish de zomer in. Hebbon voor nog geen 60 euro! Ook verkrijgbaar in dit heerlijke perzik kleurtje.

Nike Air Max 2 x uitverkoopNike Air Max 2X Damesschoen

Ga je liever offline op zoek naar sneakers in Amsterdam? Dit zijn de beste sneaker shops.

Nike Air Max Bolt

Hallo fijne Nike Air Max Bolt in een lekker roze kleurtje. Prima voor de lente, net niet standaard. Scoren doe je de Nike Air Max Bolt hier, voor nog geen 60 euro zijn ze van jou.

Nike Air Max Bolt Kinderschoen

Vergeet niet je sneakers te beschermen tegen water en vuil, deze spray gebruik ik zelf.

Nike Air Max Verona

De Nike Air demping in de Verona geeft een moderne draai aan de schoen en is specifiek ontworpen voor vrouwen, voor comfort en een stijlvolle look tijdens je reis. Ik ben al een aantal maanden overstag met de Verona’s!

Nike Air Max Verona

Nike Air Max 270 React

Zacht en veerkrachtig is de React serie van Nike, extra tof in deze felle kleuren die iedere outfit in één keer ballen weet te geven.

nike air max met kortin

De Nike Air Max 90 SP

Dit paar is niet voor iedereen, alles behalve basic en door de glans een opvallende sneaker. In zilver, goud en koper.

Nike Air Max Koper

Uiteraard kan je ook zelf een lekker paartje uitkiezen en op de kop tikken. Laat je me dan wel even weten welke je gescoord hebt?

Nog meer sneaker inspiratie:

Nike sneakers voor weinig

Dit blog bevat affiliate links, kost jou niets, geeft mij de ruimte nog meer artikelen te maken.
Posted by

Instagrambloggers.nl is het online platform achter het Instagram-account van @elianeroest. Eliane woont in Amsterdam met haar vriend Daan en dochter Brune van 9. Ze is altijd op zoek naar de meest Instagrammable plekken in Europa. Ze deelt haar verhaal op Instagrambloggers.nl, waar ze ook een team van enthousiaste gastbloggers leidt.

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *