5 Paar Nike Air sneakers voor weinig

comment 0

Heb je net als ik een kleine maat, dan scoor je net als ik met enige regelmaat een paar sneakers voor weinig. En dat is mooi meegenomen. Ik deed even wat voorwerk en spotte 5 paar Nike Air sneakers voor weinig. Doe er je voordeel mee, want in de maand oktober pak je 20% extra korting op de sale.

Nike Air Max 90

De Nike Air Max 90 heeft alle populaire kenmerken van de originele 90, plus zilveren details die elke outfit wat extra’s geven. In de maand oktober krijg je nog eens 20% extra korting op dit paar.

nike air max met kortin

Ga je liever offline op zoek naar sneakers in Amsterdam? Dit zijn de beste sneaker shops.

Nike Air Max 90

Ik ben echt fan van de Nike Air Max 90, stevige schoen, en in deze basic kleuren passen ze overal goed bij. Bovenkant is van mesh met accenten in grijs, wit en rood. Je shopt hem in oktober met 20 % extra korting hier.

nike air max met kortin

Nike Air Max 90

Mijn favoriet uit de jaren 90. Dertig jaar na de release van het icoon keert de Nike Air Max 90 LTR terug met een design dat geschikt is voor kids. Scoor ze hier in oktober met 20% extra korting.

nike air max met kortin

Nike Air Max 270 React

Zacht en veerkrachtig is de React serie van Nike, extra tof in deze felle kleuren die iedere outfit in één keer ballen weet te geven. In de maand oktober shop je hem met 20% extra korting hier.

nike air max met kortin

Nike renew lucent

Dit paar is niet voor iedereen, alles behalve basic en met de semi-transparante bovenlaag een opvallende sneaker. In de maand oktober shop je hem met 20% korting hier. 

nike air max met kortin

Uiteraard kan je ook zelf een lekker paartje uitkiezen en op de kop tikken. Laat je me dan wel even weten welke je gescoord hebt?

Nog meer sneaker inspiratie:

nike-air-max-uitverkoop

Dit blog bevat affiliate links, kost jou niets, geeft mij de ruimte nog meer artikelen te maken.
Posted by

Instagrambloggers.nl is het online platform achter het Instagram-account van @elianeroest. Eliane woont in Amsterdam met haar vriend Daan en dochter Brune van 9. Ze is altijd op zoek naar de meest Instagrammable plekken in Europa. Ze deelt haar verhaal op Instagrambloggers.nl, waar ze ook een team van enthousiaste gastbloggers leidt.

Geef een reactie