CitizenM – Design hotel naast Gare de Lyon in Parijs

comment 0
CitizenM - Design hotel naast Gare de Lyon

Ben je op zoek naar een mooi en praktisch hotel vlak naast Gare de Lyon in Parijs? CitizenM noemt zijn hotels zelf betaalbare luxe.

Hotel vlakbij Gare de Lyon

CitizenM heeft 17 hotels in Europa

Met maar liefst 17 hotels in Europa, kun je zelfs op basis van de locatie van een CitizenM hotel je volgende stedentrip boeken.

  • Amsterdam
  • Kopenhagen
  • Genève
  • Glasgow
  • London
  • Rotterdam
  • Parijs
  • Zurich

Overnachten bij CitizenM hotels

De hotelkamers van CitizenM zijn super slim en handig ontworpen en ingericht. Ze bieden een perfecte mix van comfort en functionaliteit. Het bed is groot en comfortabel en er is genoeg ruimte om je spullen op te bergen. De verlichting, temperatuur en andere voorzieningen kunnen worden aangepast met een handige tablet die in de kamer ligt.

Hotelkamers bij CitizenMCitizenM Hotels in Europa

TIP: Zowel verlichting, temperatuur als de gordijnen werken via de app, dus zorg dat je deze van tevoren al even goed bekijkt als je niet heel handig bent met apps.

Ruime lobby / woonkamer

Een andere bonus van een verblijf in een CitizenM hotel is de lobby. Deze gezamenlijke ruimte is ontworpen als een moderne woonkamer en biedt comfortabele stoelen, tafels, boeken en tijdschriften om te lezen. Ideaal als je tijdens je verblijf ook nog moet werken. Er is ook een bar waar je terecht kunt voor een drankje en een hapje, fijn als je na een dagje winkelen terugkomt en nog even een koud biertje wilt drinken voor je richting je hotelkamer gaat.

Lobby bij CitizenM hotels

Centraal gelegen in Parijs

Een ander voordeel van een verblijf in een CitizenM hotel is de locatie. De CitizenM hotels zijn meestal gelegen in het hart van de stad, dicht bij de belangrijkste bezienswaardigheden en attracties. Dit maakt het gemakkelijk om de stad te verkennen. Zo ook in Parijs, het CitizenM hotel naast Gare de Lyon is de perfecte uitvalsbasis voor al je Parijs avonturen. In enkele haltes met de metro sta je waar je maar wilt in Parijs. Op loopafstand van metrohalte La Bastille en de Seine. Om de hoek van de Opera en meerdere musea, of zoek een groener Parijs op en wandel over de Coulet Verte.

CitizenM hotel in Parijs

Warm welkom

Aangenaam verrast door het warme welkom en de gastvrijheid van het personeel. In een hotel met 16 etages, herkent het personeel mij snel en spreekt mij aan in welke taal gewenst is. Het ontbijtbuffet is uitgebreid en alles wat je van een hotel kunt verwachten.

Prijzen en beschikbaarheid 

Of zoek een ander hotel in Parijs:

CitizenM hotel Parijs

Leuk om te doen in Parijs:

Wij maken gebruik van affiliate links. Dat kost jou niets extra, maar helpt ons de site te onderhouden. 
Bestel bijvoorbeeld bij Bol.comBever, of Natuurhuisje dan ontvangen wij een kleine commissie.
Posted by

Instagrambloggers.nl is het online platform achter het Instagram-account van @elianeroest. Eliane woont in Amsterdam met haar vriend Daan en dochter Brune van 9. Ze is altijd op zoek naar de meest Instagrammable plekken in Europa. Ze deelt haar verhaal op Instagrambloggers.nl, waar ze ook een team van enthousiaste gastbloggers leidt.

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.