Op een eerlijke manier een hotel boeken met Moonback

Op eerlijke wijze een hotel boeken via Moonback

Op zoek naar een leuk hotel voor je volgende stedentrip? Ken je Moonback al? Dat is hét platform om op een eerlijke manier een hotel te boeken. Wij mochten dit nieuwe platform uitproberen, lees onze ervaring.

Simpel en eerlijk een hotel boeken in Antwerpen met Moonback

Waar ik voorheen vaak een hotel zocht via Booking om vervolgens via het hotel zelf te boeken, biedt Moonback een eerlijk alternatief. Gelijke behandeling voor alle hotels. Geen extra commissies betalen om op een hogere plek te komen in de lijst. Bij Moonback boek je het hotel van je keuze op basis van locatie op de plattegrond. Of natuurlijk op basis van wat je zoekt. Alle hotels die aan die beschrijving voldoen, zie je duidelijk aangegeven op de kaart.

Moonback in Antwerpen en Rotterdam

Op dit moment heeft Moonback hotels in Antwerpen, Rotterdam, Delft, Amsterdam en Utrecht in de aanbieding, laten dit nou net 2 van mijn favoriete steden zijn. Ik kies voor Antwerpen omdat ik mijzelf een tripje richting de solden heb beloofd na een jaar hard werken. Nergens kan je zo goed winkelen als in Antwerpen. Moonback doet al de belofte dat andere steden in Europa snel zullen volgen. Ik kan nu al niet wachten om te horen wat de volgende stad zal zijn.

Ontdek: mijn favoriete winkeladresjes in Antwerpen

Moonback actief in Antwerpen en RotterdamHotel tips in Rotterdam

Hotel boeken via Moonback

Je selecteert op de homepage van Moonback een stad naar keuze. Zoals je kunt zien op de schermafbeelding hieronder kan je duidelijk kiezen voor de wijk waarin je wilt verblijven. Dat is voor mij niet echt een moeilijke keuze omdat we graag in Zuid zijn. Met een klik van de muis, zoom je in op je wijk naar keuze en dan zie je welke hotels er beschikbaar zijn. Als je vervolgens de data selecteert van je verblijf, zie je meteen welke hotels nog beschikbaarheid hebben. Dit alles zonder een gekmakend alert, over hoeveel kamers er nog zijn en hoeveel zogenaamde mensen er op dat moment naar die specifieke kamer aan het kijken zijn. Je zou er stress van kunnen krijgen en weg is je voorpret.

Onze favoriete fotogenieke hotels;

Boekingsplatform Moonback in Antwerpen

Hotels worden geselecteerd op basis van filters

Door een aantal simpele vragen te beantwoorden door middel van filters, blijven er automatisch een aantal hotels over. Uiteraard kan je ervoor kiezen om eerst rond te kijken bij de hotels die je aanspreken. Dan is er echter de kans wel dat er op de data van jouw keuze, dit specifieke hotel, niet meer beschikbaar is. In ons geval, vallen er nog wel eens wat hotels af op het moment dat je op zoek bent naar een familiekamer. Niet ieder hotel heeft meerdere familiekamers.

Hotel boeken met Moonback

Uiteindelijk blijven er een aantal hotels over door middel van maantjes in beeld (zie tweede screenshot), als je met de muis hierover heen gaat, zie je meteen duidelijk hoeveel dit hotel per nacht kost. Makkelijker kunnen ze het niet maken, wel leuker. Wat is er dan zo leuk aan Moonback? Dat het grootste gedeelte van jouw geld daadwerkelijk naar het hotel gaat. Een heleboel meer dan bij andere bekende boekingsplatforms. Met een goed gevoel een nachtje op stedentrip dus.

Simpele filters om je hotel te selecterenDuidelijke prijzen bij Moonback

Boetiek Hotel Pilar in Antwerpen Zuid

Tijdens onze trips naar Antwerpen komen wij steevast in Café de Hopper. Vanaf het terras kijk je uit op Hotel Pilar. Nu leek het ons leuk om eens terug te kijken vanuit Pilar op de Hopper. Dus maakten wij de reservering bij Hotel Pilar. Bij eventuele vragen tijdens je boeking of voorafgaand aan je verblijf, communiceer je rechtstreeks met hotel zelf. Wel zo persoonlijk, just the way we like it.

Hotel in Antwerpen boeken via Moonback

Ben je benieuwd naar ons verblijf bij boetiek Hotel Pilar in Antwerpen Zuid? Lees onze uitgebreide review.

Het verhaal achter Moonback?

Het begon allemaal met deze linkedinpost over hoe er tijdens de coronacrisis een zeker winstgevend bedrijf om steun vroeg bij de overheid. Een behoorlijke eye opener. En waar de meeste mensen klagen, gaf de aandacht voor deze post, genoeg reden om een crowdfundcampagne (hallo twee miljoen euro!) te starten. Wat begon als de site beterboeken werd op een later moment hernoemd naar Moonback en de rest is geschiedenis.

Onze tips voor Antwerpen:

Op een eerlijke manier een hotel boeken met Moonback

Dit blog is in samenwerking met Moonback geschreven. Wij verbleven op uitnodiging bij Hotel Pilar. 
Wij delen altijd onze eerlijke en oprechte mening.
Posted by

Instagrambloggers.nl is het online platform achter het Instagram-account van @elianeroest. Eliane woont in Amsterdam met haar vriend Daan en dochter Brune van 9. Ze is altijd op zoek naar de meest Instagrammable plekken in Europa. Ze deelt haar verhaal op Instagrambloggers.nl, waar ze ook een team van enthousiaste gastbloggers leidt.

1 comment

  1. Yvonne schreef:

    Klinkt als een handige applicatie!

Comments are closed.