Urban chic slapen in het centrum van Haarlem in het Niu Dairy Hotel

Op zoek naar een betaalbaar, maar toch modern hotel in hartje Haarlem? Zoek niet verder, we hebben het voor je ontdekt!  Onlangs verbleef Devina in het gloednieuwe lifestyle Niu Dairy hotel in het centrum van Haarlem.

Niu Dairy Hotel Haarlem

Het Niu Dairy hotel ligt op slechts 15 minuten lopen van het centraal station van Haarlem. Het heeft moderne kamers, uitgerust met een flatscreen-tv, douche met zeepdispensers, gratis wifi en een comfortabel bed om in te slapen. Grappig detail, het hotel is genoemd naar de voormalige melkfabriek waarin het huist. Waarmee de kamers basic zijn en alle aandacht is gegaan naar de gezamenlijke ruimtes. Het volledige hotel werd ontworpen door kunstenaar Bobbie Serrano. En die kunst zie je overal terug in de lobby, de gangen en het restaurant gedeelte.

Niu staat voor native, inspirerend en uniek.

NIU Hotel Haarlem

Leuk hotel boeken in Haarlem met Moonback

Wakker worden in Haarlem

Als je ’s ochtends je raam opent, word je begroet met een prachtige uitzicht over Haarlem. Er hangt een heerlijke sfeer in de hotelkamer die uitlokt tot langer blijven liggen. Beneden wordt een heerlijk ontbijtbuffet geserveerd, met een breed scala aan keuzes: brood, gebak, yoghurt, vers fruit, zoete en hartige opties en last but not least, mijn favorieten: pannenkoeken, eieren en spek.

De fijnste (Instagram-proof) strandtenten van Nederland

breakfast--Niu Dairy-haarlem

Een toffe wandelroute door Haarlem

Café Martinus, de nieuwe Instagram hotspot in Haarlem

Wanneer je uitgegeten bent, is het tijd om de stad te verkennen! Binnen 15 minuten lopen bevindt u zich in het centrum van Haarlem, waar je heerlijk kunt winkelen of musea kunt bezoeken of als je meer een foodie zoals ik bent, ga eens langs bij Café Martinus voor wat insta (nt) roze. Dit is de nieuwste roze Instagram hotspot van Haarlem, die je niet mag missen.

instahotspot-haarlem-cafe-martinus

Niu Dairy Hotel in Haarlem

Enkele kleine kanttekeningen: er zijn handdoeken en zeep in de badkamer. Er is geen waterkoker in de hotelkamer, maar je kunt heet water bij de bar vragen en ze zullen het in een geïsoleerde fles geven zodat het minstens een paar uur warm kan blijven. De centrale ligging maakt het perfect om de stad Haarlem te verkennen.

bathroom-Niu Dairy-haarlem

Op zoek naar de leukste hotspots in Haarlem?

Check het gastblog van Fika en Fest. Femke is een local in Haarlem die de leukste plekken om te winkelen of een koffietje te drinken weet. Ze verzamelde voor ons haar favorieten bij elkaar. De perfecte start voor een weekendje Haarlem.

the-view-haarlem-Niu Dairy 2

De conclusie: Het Niu Dairy is een heerlijk hotel voor een weekendje Haarlem. Lees vooral ook onze andere tips voor een stedentrip richting Haarlem. 4 x Naar het museum in Haarlem of fijne hotel tips om te overnachten in Haarlem of ga voor duurzaam Haarlem, tips voor een groene stedentrip in Nederland. Veel plezier, heb je nog leuke tips voor Haarlem? Ik lees ze graag in de comments!