5 Hotel tips voor Hanzestad Deventer

comment 0
Tips voor mooie hotels in Deventer

Heb je een tripje naar Hanzestad Deventer in gedachten? Goed idee, waarom maak je er niet meteen een weekendje weg van. De Hanzestad Deventer heeft meer dan genoeg te bieden voor een langer verblijf. Fijne boetiek hotels in Deventer.

Hotel In het huis van Deventer

Op zoek naar een kleinschalig hotel in Deventer? Hotel In het Huis van Deventer ligt midden in de stad. Het hotel valt op in dit lijstje door de kunstzinnige hotelkamers die ze hebben. Iedere hotelkamer werd door een andere kunstenaars onder handen genomen en dat levert een uniek interieur op. Zo kan heet zijn dat er en levensgroot beeld naast je bed staat of dat de houten beertjes op de rand van het bed je alvast in de juiste (ahum) stemming brengen. Bij het ontbijt wordt er enkel met lokale producten gewerkt en dat smaakt naar meer!

Hotel In het huis van DeventerHotel In het huis van Deventer

Hotel Vermeer

Grand Boutique Huis Vermeer ligt naast Hotel In het huis van Deventer, maar is qua sfeer een compleet ander hotel. Het hotel telt elf viersterrenkamers waarvan twee Grand Suites (zicht op de markt). In het 18e-eeuwse pand, waar geen één kamer hetzelfde is, wordt je volledig in de watten gelegd, klassieke kamers die naadloos aansluiten bij de rijke geschiedenis van dit huis.

Pluspunt dat er een restaurant gevestigd is in het hotel waar je heerlijk kunt lunchen en dineren.

Hotel Vermeer in Deventer Hotel Vermeer in Deventer

Hotel Finch

Hotel Finch is een super knap boutique hotel in het centrum van Deventer. Op slechts een paar 100 meter van het station wandel je bij aankomst vrijwel direct langs Hotel Finch. Finch valt op met haar statige façade, maar het interieur is alles behalve statig, meer warm en huiselijk. Aan de bar schuif je met liefde aan voordat je in de mooie hotelkamers tot rust komt.

Extra leuk, op alle kamers van Hotel Finch is een platenspeler te vinden inclusief vinyl platen. Lekker plaatjes draaien en dansen op het bed.

Boutique hotel Finch in Deventer

Pillows Luxury Hotel aan de IJssel

Het hotel in Deventer met uitzicht op de IJssel. En het allerleukste? Je neemt het pontje naar de overkant om naar het centrum van Dveenter te gaan. Bij Pillows weet je wat je kan verwachten. Luxe, comfort en goed eten, ook dat is hier in Deventer niet anders. We bezochten Pillows Hotel al in Gent, Brussel en Zwolle, dus we kunnen er over meepraten.

PIllows hotel Deventer

Beeld via Pillows Hotel

Doen in Deventer:

Instagrambloggers.nl maakt gebruik van affiliate links. Dat kost jou niets extra, maar helpt ons de site te onderhouden. 
Bestel bijvoorbeeld bij Bol.comBever, of Moonback dan ontvangen wij een kleine commissie. Meer weten lees dit blog.
Posted by

Instagrambloggers.nl is het online platform achter het Instagram-account van @elianeroest. Eliane woont in Amsterdam met haar vriend Daan en dochter Brune van 9. Ze is altijd op zoek naar de meest Instagrammable plekken in Europa. Ze deelt haar verhaal op Instagrambloggers.nl, waar ze ook een team van enthousiaste gastbloggers leidt.

Leave a comment

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.