Dit mag je niet missen tijdens de Hotelnacht Amsterdam

hotelnacht amsterdam 2020

Jaaaa, de Hotelnacht Amsterdam komt er weer aan. De Hotelnacht bestaat dit jaar alweer 10 jaar. Dat vieren ze met een extra bruisende editie in het weekend van 14 & 15 januari 2023. Dus blok maar alvast je agenda.

Glow in the dark gamen bij YOTEL in Amsterdam-Noord

Het gloednieuwe YOTEL in Amsterdam-Noord is dit jaar onderdeel van het Hotelnachtprogramma met zeven verschillende glow-in-the-dark Arcade games, game on! Tel hier een DJ en special drinks bij op en je hebt een topavond. De dag erna kun je lekker uitkateren tijdens een Bottemless Brunch.

Wist je dat er ook een Hotelnacht Zandvoort is?!

hotelnacht-yotel-games

Maak je eigen huisparfum bij BOAT & CO

Zolang als ik Marie Stella Maris ken, ben ik al verslaafd aan hun geuren. Dit weekend kan je tijdens hotelnacht je eigen huisparfum maken in een workshop gehost door Marie Stella Maris bij BOAT & CO, ik zeg doen!

Cocktails mixen in Hotel Jakarta

Hotel Jakarta is niet alleen het groenste hotel van Amsterdam, maar ook wel een van de meest Instagram-proof hotels van Amsterdam. Tijdens hotelnacht leer je er cocktails mixen onder leiding van Fever-Tree. Cheers!

cocktails mixen hotel jakarta

Smoothies en duurzame burgers bij Birdhouse

Nog volledig in de ban van mijn detox, raad ik je aan naar The Birdhouse te fietsen. Schud je veren los en fiets je eigen smoothie! Lekker, leuk èn gezond! Amsterdammers van alle pluimage zijn ook welkom.

hotelnacht-birdhouse

Binnengluren bij het gloednieuwe NHOW

De enige echte reden dat ik dit jaar hotelnacht niet wil missen, is dat je een preview kunt zien van het nieuwe NHOW hotel bij Amsterdam RAI. Hier kijk ik al maanden naar uit.

NHOW preview

Wil je weten wat er nog meer te doen is? Check dan hier het volledige programma van de Hotelnacht. Veel plezier en slaap lekker!

Op zoek naar een fijn hotel in Amsterdam?

Posted by

Instagrambloggers.nl is het online platform achter het Instagram-account van @elianeroest. Eliane woont in Amsterdam met haar vriend Daan en dochter Brune van 9. Ze is altijd op zoek naar de meest Instagrammable plekken in Europa. Ze deelt haar verhaal op Instagrambloggers.nl, waar ze ook een team van enthousiaste gastbloggers leidt.