5 x Uniek overnachten in Brabant

Hier kan je uniek overnachten in Brabant

Brabant heeft een speciaal plekje in ons hart. Het voelt altijd weer als thuiskomen en dat is best gek, aangezien ik niet uit Brabant kom. Simone, komt er wel vandaan en deelt regelmatig haar lokale tips met ons. Vandaag deel ik 5 unieke overnachtingen in Brabant met jullie. Nog meer redenen om een weekendje Brabant in te plannen.

In stijl overnachten in de Brabantse natuur by Lytel Blue

Simone ging onlangs op micro-avontuur en maakte een wandeling door de Brabantse natuur die eindigde in het Instagram-proof boutique hotel Lytel Blue. Lees haar volledige avontuur en review van het hotel hier. 

Staycation in Boutique Hotel Lytel Blue 

Overnachten tussen de wilde dieren in Safari Resort Beekse Bergen

Alweer een tijdje terug mochten wij komen logeren in het Safari Resort van de Beekse Bergen. Daar kwamen wij erachter dat dit echt niet alleen leuk is voor jonge kinderen. Ik geloof niet dat ik ooit ga vergeten hoe het is om ’s ochtend wakker te worden terwijl er een zebra door je achtertuin wandelt. Lees onze review over het Safari Resort van de Beekse Bergen hier.

Overnachten tussen de wilde dieren in Brabant

Magische overnachting in de Efteling

En van wilde dieren schakelen we moeiteloos over naar sprookjes, want ook dat vergeet je nooit meer. Overnachten in de Efteling is gewoon een unieke ervaring. De belangrijkste reden om dit te doen, je bent als eerste en als laatste in de Efteling. Dit en onze andere tips voor een dagje Efteling, lees je hier. 

Overnachten in een sprookjeshotel in Brabant

Wandelen met Alpaca’s op een glamping van Boerenbed

Leuker gaat het niet worden hoor. Glamping op een Alpaca boerderij. In dit geval is er genoeg vertier voor alle leeftijden en gooien ze ook nog eens pizza’s in de houtoven voor je. Brabantse gastvrijheid in optima forma. Wakker worden, laarzen aan en wandelen met Alpaca’s. Happy End! Lees de review die wij schreven over ons weekend bij Boerenbed in Mariahout hier. 

Glamping in BrabantOvernachten op een alpaca boerderij in Brabant

Glamping op de boerderij bij het BoerenBed

Overnachten bij het Voorhuis met Shetland Pony’s

In het kleine dorpje Herpen in Brabant, tussen mooie natuurgebieden en fotogenieke vestingstadjes zoals Grave, Ravenstein en Megen vindt je Gastenverblijf Het Voorhuis. Een heerlijk ruim vakantiehuis in een groene omgeving voor het hele gezin,  (tot acht personen) te overnachten in het bijzondere oergebied De Maashorst.

Bij gastenverblijf het Voorhuis is het goed toeven ook voor langere tijd. Het heeft een sfeervol vakantiehuis met een retro stylish interieur, moderne badkamers en comfortabele bedden. Buiten is er een grote lommerrijke tuin voorzien van theehuisje, vuurkorf en trampoline. Lees hier de review die wij schreven over Gastenverblijf Het Voorhuis.

Overnachten op de boerderij in Brabant

Tip: Nog meer mooie overnachtingen in Brabant, vind je via de site van Visit Brabant.

De leukste trips in Brabant:

Uniek overnachten in Brabant

Posted by

Instagrambloggers.nl is het online platform achter het Instagram-account van @elianeroest. Eliane woont in Amsterdam met haar vriend Daan en dochter Brune van 9. Ze is altijd op zoek naar de meest Instagrammable plekken in Europa. Ze deelt haar verhaal op Instagrambloggers.nl, waar ze ook een team van enthousiaste gastbloggers leidt.