Reizende camping “De Camphanen” zorgt voor een unieke vakantie in een vintage camper.

kamperen-in-een-vintage-camper

Wanneer twee van je favoriete dingen om te doen in de zomer in 1 uniek en fonkelnieuw concept wordt gegoten dan sta je klaar voor vertrek. Zo ook toen ik hoorde over de reizende camping van ‘’De Camphanen’’. Bij De Camphanen slaap je deze zomer een week lang in een unieke vintage camper in de Nederlandse natuur.

Een terrein vol vintage campers

Wowsers, een terrein vol vintage campers? Hier kan ik slechts over dromen. Na ons avontuur met deze camper en onze onvergetelijke roadtrip in een camper door Scandinavië, krijgt het avonturen verzamelen in een camper deze zomer eindelijk weer een vervolg! Nee, we hebben nog steeds geen lot gewonnen, wel een aantal nachtjes geboekt bij De Camphanen en dat voelt als een lot uit de loterij. Hoogstwaarschijnlijk brengen we de zomer van 2020 allemaal in Nederland door en hier combineren, we roadtrippen, festival hoppen en quality time met de family in één keer.

vintage-camper

Wie en wat zijn De Camphanen

Oprichters Victor en Sander weten als geen ander hoe avonturen met een gezin in een campervan is. Victor heeft ruim een jaar met zijn vriendin en twee kindjes door Europa gereisd in een gele stadsbus. Die weet als geen ander hoe het is om je huis met het ritme mee te verhuizen van plek naar plek; #vanlife. Voor een ieder die zich afvraagt hoe het is om in een camper te slapen, maar voor wie een heuse roadtrip nog one bridge too far is; De Camphanen.

festival-vibes-glamping-vintage-camper

25 Vintage Campers & Caravans

Op De Camphanen staan 25 unieke vintage voertuigen kant-en-klaar te wachten op vakantiegangers. Naast deze unieke verblijven is er ook aan de avontuur beleving gedacht. De Camphanen is ideaal voor gezinnen, denk aan een kinderdisco waar de ouders niet welkom zijn. Maar ook aan de innerlijke mensen is gedacht met de aanwezigheid van De Strandbar. Een dagelijks wisselend menu regelen, van pannenkoeken tot een wat chiquer 1.5m aanschuif diner. Ontbijt bestaat uit een vers broodje en beleg waaruit je kunt kiezen. En ’s avonds? Dan dansen we bij de Silent Disco. De volgende ochtend haal je bij de mini-melkboer een goede cappuccino. Na een week lang avonturieren, hoef je alleen je eigen spulletjes mee te nemen. Terug naar huis en met een unieke camperervaring rijker.

Check even een greep uit het aanbod op De Camphanen, ik ben verliefd en heb keuzestress!

camphanen-reizende-camping-vintage-campers

Wat kan je verwachten van De Camphanen?

Dat weet geen mens, maar we kunnen er ons nu al van alles bij voorstellen! Op het terrein van Down The Rabbit Hole, och ik herinner mij dit als de dag van gisteren, verreist deze zomer de reizende camping. Zwemmen in het meer, stille disco en bonte avond. Is het al zomer?!! Hippie camping vibes all over.

camphanen-reizende-camping

Voorpret krijg je door De Camphanen op Instagram alvast te gaan volgen. Of boek meteen al even een week voor deze zomer, dan zien we je daar!

Dit blog is tot stand gekomen in samenwerking met De Camphanen.
Posted by

Instagrambloggers.nl is het online platform achter het Instagram-account van @elianeroest. Eliane woont in Amsterdam met haar vriend Daan en dochter Brune van 9. Ze is altijd op zoek naar de meest Instagrammable plekken in Europa. Ze deelt haar verhaal op Instagrambloggers.nl, waar ze ook een team van enthousiaste gastbloggers leidt.