Staycation in het Amsterdam Marriott Hotel

Staycation bij de Renaissance Hotel

Nu het er naar uit ziet dat we de komende weken nog niet gaan reizen, omarmen we de staycation weer met volle kracht. Alles wat ik spot verzamel ik in dit lijstje. Maar de onderstaande staycations bij het Amsterdam Marriott Hotel en Renaissance Amsterdam Hotel verdienen toch echt wat extra aandacht!

RIJKS brunch staycation bij het Renaissance Amsterdam hotel

Niet kunnen reizen is 1 ding, maar niet buiten de deur kunnen brunchen, lunchen of diner is dubbel stom. Daar heeft het Renaissance Amsterdam Hotel iets op bedacht. Je mag als hotel namelijk wel je hotelgasten van eten voorzien. Zo kan je natuurlijk ’s avonds heerlijk een burger eten in het restaurant of een pizza laten bezorgen tot in je suite.

Note: Check de huidige regelgeving en aanbiedingen voor je een kamer boekt. Dit arrangement kan een tijdelijk aanbod zijn.

Burger eten in restaurant of op je hotelkamer.

Maar het Renaissance Amsterdam Hotel maakt het nog beter. In hun prachtige Koepelkerk serveren ze 5 weken langs iedere zondag een RIJKS brunch. Verzorgd door niemand minder dan Joris Bijdendijk van restaurant RIJKS. En wij mochten alvast een voorproefje nemen.

RIJKS brunch in de Koepelkerk

Op het brunch menu:

  • Steak Tartaar van gebraden ossenhaas, spinazie, Bergse ansjovis, dragon
  • Topinambour, tuffelvelouté, 63 graden ei
  •  Kreeft, aardappel-noritaart, beurre blanc, viseitjes
  • Karamel-chocoladetaart, pinda, banaan, vanilleparfait

Het wijnarrangement kan je erbij kiezen per half of vol glas. En om je brunch extra feestelijk te maken kan je kiezen voor extra gerechten zoals oesters vooraf en een extra kaasplankje van Fromagerie Kef bijvoorbeeld.

Het RIJKS Brunch arrangement boek je voor 175 euro per kamer. Dat is dus inclusief overnachting, brunch en gratis parkeren bij het hotel zelf. Exclusief drankjes.

RIJKS brunch in de Koepelkerk RIJKS brunch in de Koepelkerk

Dine & Dream staycation in het Amsterdam Marriott

Het leukste aan een staycation in eigen stad is natuurlijk het arriveren per fiets. In dit staycation arrangement kun je ook gratis parkeren bij het Amsterdam Marriott hotel aan het Leidseplein. Maar op de fiets is natuurlijk net zo leuk! Bij aankomst kregen we al meteen een upgrade naar een suite met het mooiste uitzicht op het Leidseplein. Wat een heerlijkheid.

Dine & Dream staycation in het Amsterdam MarriottSuite in het Amsterdam Marriott - Staycation  Uitzicht vanuit de suite in het Amsterdam Marriott

Een fles wijn op de kamer is altijd een goed idee, proost op een mooie staycation. En hou er rekening mee dat er in het restaurant momenteel maar tot 20.00 uur alcohol geschonken mag worden. De regels variëren hierin nogal per hotel. Bij het Marriott betekent dit dat alle glazen ook van tafel gehaald worden. Vroeg eten, of iets eerder een drankje op je kamer laten bezorgen.

Uitzicht vanuit de suite in het Amsterdam Marriott Uitzicht vanuit de suite in het Amsterdam Marriott

De volgende ochtend hoef je ook al nergens over na te denken. Een ontbijtje bestel je via een QR code. Er zijn diverse ontbijtjes op het menu. Dus of je nu voor een “All American” breakfast gaat, voor pancakes of een “On the go”, ik weet zeker dat er iets voor je bij zal zitten.

Staycation ontbijt in het Amsterdam Marriott

Voor slechts 149 euro per kamer krijg je;

  • Een overnachting in een fiijne hotelkamer
  • Een Drie gangen diner bij Midtown Grill
  • Uitgebreid ontbijt
  • Gratis parkeren
  • WIFI

Bekijk ook deze (tried & tested) hotels:

Staycation in het Amsterdam Marriott Hotel

Dit blog is geschreven met Amsterdam Marriott Hotels.Instagrambloggers.nl maakt gebruik van affiliate links. Dat kost jou 
niets extra, maar helpt ons de site te onderhouden. Bestel bijvoorbeeld bij Bol.comBever, of Natuurhuisje dan ontvangen wij 
een kleine commissie.
Posted by

Instagrambloggers.nl is het online platform achter het Instagram-account van @elianeroest. Eliane woont in Amsterdam met haar vriend Daan en dochter Brune van 9. Ze is altijd op zoek naar de meest Instagrammable plekken in Europa. Ze deelt haar verhaal op Instagrambloggers.nl, waar ze ook een team van enthousiaste gastbloggers leidt.