Koffie bij The Fix Amsterdam | ECO Mama Hostel

roze-interieur-fix-amsterdam

Mijn hart maakte een sprongetje toen ik The Fix by Maiden ontdekte onlangs. The Fix zit gevestigd in het Eco Mama Hostel, het zusje van Coco Mama. Bij The Fix Amsterdam drink je koffie van Stooker, mij hoor je niet klagen.

koffie-roze-interieur-the-fix-amsterdam

the-fix-amsterdam-ecomama

Roze interieur

Inmiddels weten we wel dat roze interieurs en neon signs enorm populair zijn op Instagram en ook de schommel achterin de lobby zal binnenkort ongetwijfeld veelvuldig voorbij komen.

roze-interieur-fix-amsterdam

neon-sign-the-fix-amsterdam

The Fix Amsterdam Menu

Get your fix. Buiten koffie kan je hier ook terecht voor ontbijt, lunch en bites. Verwacht geen uitgebreide kaart, gewoon een paar opties maar allemaal goed uitgevoerd. Voor je ontbijt scoor je hier lekkere bowls. Ja, ook Acai, daar zijn we al tijden fan van zoals je HIER kunt lezen.  De lekkerste bagels uit de stad (Gary’s Deli) scoor je hier tijdens je lunch, wederom een paar keuzes, let’s keep it simple.

Cocktails

Is het ooit te vroeg voor cocktails? Uhm, ja natuurlijk. De cocktails heb ik dan ook nog niet kunnen testen. Ook hier is het less is more concept doorgevoerd. Vijf keuzes, maar wel de lekkerste. Old Fashioned, Gin Tonic, Moscow Mule, Espresso Martini en The Fix Special. Hier geniet je van met wat lekkere bites on the side. Wie gaat er mee borrelen?

eco-mama-amsterdam

Eco Mama Hostel

De Fix Amsterdam is gevestigd in de lobby van het Eco Mama Hostel. Nu kom ik zelden in hostels, maar deze ziet er wel heel erg knus uit. Uitgebreide lobby met een schommel erin. Helaas waren alle kamers bezet, dus die heb ik niet van binnen kunnen zien. En waar zouden we zijn zonder hipster fiets aan de wand. Ik geef het toe, wellicht wat insta clichés, maar dan wel goed uitgevoerd!

schommel-interieur-the-fix-amsterdamkoffie-roze-interieur-the-fix-amsterdam

hostel-amsterdam-eco-mama

 

 

 

 

Posted by

Instagrambloggers.nl is het online platform achter het Instagram-account van @elianeroest. Eliane woont in Amsterdam met haar vriend Daan en dochter Brune van 9. Ze is altijd op zoek naar de meest Instagrammable plekken in Europa. Ze deelt haar verhaal op Instagrambloggers.nl, waar ze ook een team van enthousiaste gastbloggers leidt.

2 comments

  1. Sanne Horlings schreef:

    Wat vind jij toch altijd heerlijke plekjes! Jaloers!!

    1. Eliane Roest schreef:

      Zo fijn dat er nog steeds zoveel leuke plekjes te ontdekken zijn!

Comments are closed.