Uniek overnachten in een natuurhuisje

Overnachten in een dôme in Limburg

Dat we fan zijn van natuurhuisjes kan je hier, hier en hier al lezen. Een nieuwe zoektocht bracht ons dit keer bij unieke plekken om te overnachten. In een greenhouse, een dome of zelfs een boot overnachten. Je wil het!

Slapen in een Finse Iglu-Hut in Friesland

Finland komt al een stuk dichterbij met deze Iglu Hut in Friesland waar je kan overnachten. Met privé sauna ernaast.

Natuurhuisje in Oldeberkoop Natuurhuisje in Oldeberkoop

Uniek overnachten in een watervilla vlakbij Amsterdam

Rondom Amsterdam is het altijd ingewikkeld accommodatie te vinden. Als je all the way wilt gaan voor de Hollandse experience dan mag deze unieke watervilla niet missen tijdens je staycation in Nederland. Een architectonisch pareltje als je het ons vraagt! Dan kan je meteen Op de E-chopper naar De Zaanse Schans.

Watervilla in de Zaanstreek Watervilla in de Zaanstreek

Overnachten in een duurzame silo in Brabant

Dit natuurhuisje in Genderen (Brabant) is echt something else. Het is een voormalige silo en volledig gemaakt van duurzame materialen. Biedt plek aan 2 personen en je kan ontbijt ook nog eens los bijboeken. Sanitair is los van de silo in een aparte unit naast de silo. Had ik al gezegd dat er een jacuzzi aanwezig is. Voor een kleine bijbetaling mag je hier gebruik van maken.

Uniek overnachten in een voormalige silo, duurzaam verbouwt Uniek overnachten in een voormalige silo, duurzaam verbouwt

Wikkelhouse in Noorden, Zuid Holland

Wij sliepen al eerder in een wikkelhouse en dat smaakt naar meer! Wat dacht je van deze beauty midden in Het Groene Hart. Het natuurhuisje staat op het achterste puntje van ons eiland, dat grenst aan het stiltegebied van de Nieuwkoopse Plassen. Je hebt het uitzicht helemaal voor jezelf.

Wikkelhouse in Noorden, Zuid Holland Wikkelhouse in Noorden, Zuid Holland

Overnachten in een dôme in Limburg

Dacht je dat je met een bell-tent, tipitent of safaritent hip te zijn, move over tenten, 2021 is het jaar van de dôme, zoals deze in Limburg. En @nappyc had de mazzel in 1 te overnachten in Limburg. Nog meer inspiratie voor overnachten in Limburg, we hebben een blog vol!

Overnachten in een dôme in Limburg

Zo, lekker lijstje toch? Laten jullie het weten als je een keuze hebt kunnen maken?

Uniek overnachten in Nederland, we hebben nog wat tips:

uniek overnachten natuurhuisje

Instagrambloggers.nl maakt gebruik van affiliate links. Dat kost jou niets extra, maar helpt ons de site te onderhouden. 
Bestel bijvoorbeeld bij Bol.comBever, of Natuurhuisje dan ontvangen wij een kleine commissie.
Posted by

Instagrambloggers.nl is het online platform achter het Instagram-account van @elianeroest. Eliane woont in Amsterdam met haar vriend Daan en dochter Brune van 9. Ze is altijd op zoek naar de meest Instagrammable plekken in Europa. Ze deelt haar verhaal op Instagrambloggers.nl, waar ze ook een team van enthousiaste gastbloggers leidt.