5 x Uniek overnachten op Texel

Relax bij de creatieve strandhuisjes en Kaap Noord

Texel is een van die magische plekken in Nederland waar ik jaarlijks meerdere keren kom. Texel is het grootste waddeneiland en hoort bij Noord Holland. Daarmee voelt het voor ons vanuit Amsterdam als een thuiswedstrijd. Ondanks dat ik regelmatig voor een dagje naar Texel ga, is een weekend nog leuker. Hierbij mijn fijnste tips om te overnachten op Texel.

Overnachting met ontbijt bij B&B De Smederij

Overnachten bij De Smederij is een unieke ervaring. Alle gastenverblijven zijn net iets anders ingericht. Niet een beetje anders, maar totaal verschillend van elkaar. De ultieme combinatie van luxe, comfort en een vleugje nostalgie. Je kijkt er je ogen uit. Lees mijn uitgebreide review van mijn verblijf bij B&B De Smederij!

Overnachten in De Cocksdorp bij B&B De Smederij op Texel

Hotel Prins Hendrik op Texel

Zowel Simone als ik verbleven tijdens onze mini vakantie op Texel bij Hotel Prins Hendrik. Een prachtig hotel direct gelegen aan het Wad en het perfecte startpunt voor al je Texel uitjes.

Prins Hendrik Hotel Texel kamer impressie

In een natuurhuisje op Texel

Overnachten in een Yurt op Texel

Mijn vader heeft sinds jaren een vaste plek met zijn caravan op de camping van Loodmansduin. Als ik daar ben, kijk ik altijd vol bewondering naar de prachtige yurts op het veld ernaast. Vriendin Mirjam van Een Goed Verhaal verbleef er een weekend en schreef er een blog over.

aankomst texel yurts nederland

Instagrambloggers.nl is gek op de Waddeneilanden:

Uniek overnachten op Texel

Instagrambloggers.nl maakt gebruik van affiliate links. Dat kost jou niets extra, maar helpt ons de site te onderhouden. 
Bestel bijvoorbeeld bij Bol.comBever, of Natuurhuisje dan ontvangen wij een kleine commissie.
Posted by

Instagrambloggers.nl is het online platform achter het Instagram-account van @elianeroest. Eliane woont in Amsterdam met haar vriend Daan en dochter Brune van 9. Ze is altijd op zoek naar de meest Instagrammable plekken in Europa. Ze deelt haar verhaal op Instagrambloggers.nl, waar ze ook een team van enthousiaste gastbloggers leidt.