In deze drie vakantiehuizen wil jij vakantie vieren

buitenleven-vakantiehuizen-theehuis

Niets leuker dan het internet afspeuren naar de mooiste vakantiehuizen in Nederland. En dan begin ik meestal op de website van Buitenleven Vakanties. Vandaag mag ik een primeur met jullie delen! Vanaf dit jaar (2021) kan jij vakantie vieren in dit prachtige voormalige theehuis. (Drone Foto van @liefstoerstout)

De mooiste vakantiehuizen bij Buitenleven Vakanties

Dit prachtige theehuis vind je bij Buitenleven

Ik heb een primeur met dit theehuis. Want heel erg binnenkort komt dit prachtige vakantiehuis in de verhuur bij Buitenleven vakanties. Tot die tijd verlekkeren we ons maar even aan de prachtige locatie van dit voormalige theehuis. Wat een fijn vooruitzicht om hier je vakantie in 2021 naar toe te plannen.

TIP: Dit huisje staat ook in de lijst 10 Mooie drone plekken in Nederland

Logeren in het voormalige Atelier van Roland Holst

Alleen de voordeur al is de moeite van een logeerpartij waard. Beleef je vakantie in het Atelier van het echtpaar Roland Holst op de Oude Buisse Heide. De Oude Buisse Heide vormt samen met Wallsteijn en De Moeren een prachtig wandelgebied bij Zundert. Er zijn tal van mooie gemarkeerde wandelroutes langs theekoepels, landhuizen, tuinen en vijvers.Er is zelfs een gemarkeerde Gedichtenroute in de voetsporen van Henriette Roland Holst.

Buitenleven Vakanties: Logeren in het voormalige Atelier van Roland Holst

Doen in de buurt:

  • Breda ligt op 30 minuten rijden,
  • Antwerpen op drie kwartier.
  • Oude Buisse Heide
  • Laarse Heide. Hier kan je bij warm weer terecht voor een heerlijk verkoelende duik.

Heide in bloei zien in Nederland; hoe, wat en waar?

De mooiste vakantiehuizen bij Buitenleven vakanties

Foto Paulien Joosten

Wakker worden in de natuur met Huize Landweer

Vlakbij het Drentse dorpje Roderesch staat dit prachtige huis in chaletstijl. En wat zo bijzonder is, is dat het bos er om heen privé is. Jee huurt de woning mét eigen bos. Heerlijk om ’s ochtends na het ontbijt in rond te dwalen, genietend van ongekend mooie natuur. De Groningse familie Landweer liet het buitenverblijf in 1924 bouwen, wat voor die tijd redelijk uniek was. Het is nu één van de laatst overgebleven vakantiehuizen in deze bouwstijl.

Buitenleven Vakanties: Huize Landweer

Foto Paulien Joosten

De mooiste vakantiehuizen bij Buitenleven Vakanties: Huize Landweer

Foto Paulien Joosten

De mooiste vakantiehuizen bij Buitenleven Vakanties: Huize Landweer

Foto Paulien Joosten

Wat maakt een Buitenleven vakantiehuis bijzonder?

Bij Buitenleven Vakanties bieden ze vakantiewoningen aan waarbij je de natuur van dichtbij kan ervaren, van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat. Voor een optimale beleving van het bos, hebben ze o.a. boswachterswoningen die midden in het bos staan. Liever op vakantie in een iets statiger pand met wat meer stijl? Ze hebben ook kastelen en landhuizen in het assortiment.

Wat maakt een Buitenleven vakantiehuis bijzonder?

Foto Eliane Roest

Welke huizen van Buitenleven vakanties kunnen wij aanraden?

Buitenleven Vakanties: Oud Vels, boswachterwoning

Foto Daan Hocks

De leukste vakantiehuisjes, tried & tested:

Instagrambloggers.nl maakt gebruik van affiliate links. Dat kost jou niets extra, maar helpt ons de site te onderhouden. 
Bestel bijvoorbeeld bij Bol.com of Bever, dan ontvangen wij een kleine commissie.
Posted by

Instagrambloggers.nl is het online platform achter het Instagram-account van @elianeroest. Eliane woont in Amsterdam met haar vriend Daan en dochter Brune van 9. Ze is altijd op zoek naar de meest Instagrammable plekken in Europa. Ze deelt haar verhaal op Instagrambloggers.nl, waar ze ook een team van enthousiaste gastbloggers leidt.