Voorjaarsvakantie bij vakantiehuisje Catshuisaanzee in Ouddorp.

catshuisaanzee-vakantiehuisje-ouddorp

Waar iedereen in de zomer vaak richting zee trekt, heeft vooral de winterse zee een aantrekkingskracht op mij. Daarom boekte ik in februari een verblijf in het prachtige vakantiehuis Catshuisaanzee, gelegen bij Ouddorp op Goeree-Overflakkee. Uitwaaien in de winter aan zee, tijdens de voorjaarsvakantie.

knus-vakantiehuisje-ouddorp

instagram-proof-vakantiehuisje-ouddorp-aan-zee

Wist je dat Goeree-Overflakkee bekend staat als duurzame bestemming in Nederland!

Comfortabel en mooi vakantiehuisje in Ouddorp met open haard; Catshuisaanzee

Wij dromen er zelf al jaren van, een eigen vakantiehuisje. We worden het maar niet eens of dit bij zee of in de bossen moet liggen. Het Catshuis aan zee heeft een beetje van beide. Nog geen vijf minuten fietsen van de zee, nog geen vijf minuten fietsen naar het centrum en nog geen vijf minuten fietsen naar een bos. Daarnaast ligt het in een groene omgeving. Ideaal om welke vakantie dan ook door te brengen. Wij kozen ervoor om het ditmaal in de voorjaarsvakantie te doen. Winterse buien, veel wind en toch lekker buiten zijn en dan in de avond bijkomen in een comfortabel vakantiehuisje dat ook winter-proof is.

mooi-ingericht-vakantiehuisje-ouddorp

Het vakantiehuis vlakbij zee is voorzien van alle gemakken. Een schuur met vier fietsen (inclusief kinderzitjes) een boel speelgoed en in de tuin staat een klimhut en een glijbaan. In het vakantiehuisje is slaapplek voor 6 personen. Twee 1-persoonsbedden op de vliering, een stapelbed beneden en nog een slaapkamer met 2 losse bedden. Het toilet dat met een schuifdeur te sluiten is, bevindt zich in de badkamer. De woonkamer heeft een bank, 2 luie stoelen, een open haard en een kleine tv. De keuken is uitgebreid met een tafel voor 6 personen die uitgeklapt kan worden, een stokke stoel, combi-magnetron, koffiezetapparaat en melkschuimer.

Het vakantiehuis heeft een typische architectuur. De sterke vorm van het dak in de vorm van een hoofdletter A heeft dit type huis de naam A-frame gegeven. Het vakantiehuis is ontworpen door architectenbureau van Nierop en van den Hoeven uit Rotterdam in 1973.

NOTE: Huisdieren zijn helaas niet welkom.

keuken-catshuisaanzee-ouddorp

De inrichting is een combinatie van Ikea en vintage denk ik zo. Alles in zwart-wit tinten, een grijze vloer met vloerverwarming. De kastjes vol retro servies wat het huis iets eigens geeft.

kind-vriendelijk-vakantiehuisje-ouddopr-aan-zee

De leukste tips om te doen in en rondom Ouddorp

Wat een fijne en gevarieerde omgeving heeft Ouddorp; er is genoeg te doen om je weken te vermaken. We hebben de leukste tips op een rij gezet in een los blog vol tips over Goeree Overflakkee omdat er teveel is om op te noemen.

vogelobservatorium-tij-stellendam

Wat kost een verblijf bij Catshuisaanzee gemiddeld?

  • Weekend: Vrijdag – maandag: € 275
  • Midweek: Maandag – vrijdag: € 345
  • Week: Vrijdag – vrijdag : € 525
  • Exclusief verplichte borg van € 250 euro en een verplichte eind schoonmaak van € 50 euro.

Hou rekening met eventuele afwijkende prijzen tijdens het hoogseizoen of vakanties.

instagram-proof-vakantiehuisje-ouddorp-aan-zee

Wat moet je zelf meenemen?

  • Alles aan eten, dus ook peper en zout, koffie en thee.
  • Beddengoed en handdoeken, en ook een theedoek en handdoek en vaatdoekje.
  • Lucifers, hout, aanmaakblokjes voor de open haard.
  • Ik miste zelf in de keuken: soeplepel, scherp mes, spatel, garde en een staafmixer.

VAKANTIE BIJ VAKANTIEHUISJE CATSHUISAANZEE IN OUDDORP.

De leukste overnachtingen in en om Ouddorp (aan zee)

Zoals met de meeste vakantiehuisjes zijn ze vaak al ver vooruit vol geboekt. Vis je achter het net? Ik spotte onderweg en tijdens mijn zoektocht naar een fijn vakantiehuis tijdens de voorjaarsvakantie in Ouddorp ook nog de volgende plekken om te verblijven;

Vakantie aan zee in Nederland:

Posted by

Instagrambloggers.nl is het online platform achter het Instagram-account van @elianeroest. Eliane woont in Amsterdam met haar vriend Daan en dochter Brune van 9. Ze is altijd op zoek naar de meest Instagrammable plekken in Europa. Ze deelt haar verhaal op Instagrambloggers.nl, waar ze ook een team van enthousiaste gastbloggers leidt.

1 comment

Comments are closed.