A’DAM Lookout | A’DAM Toren | Amsterdam

comment 1
a'dam toren - a'dam lookout - amsterdam hoogste punt

Tijdens de WWIM13 in Amsterdam kregen we onlangs een sneak preview op de A’DAM Toren, je weet wel de oude shell toren aan de overkant van het IJ. Dat is vanaf zeer binnenkort de “place to be”. Met een waanzinnig uitzicht over de stad “A’DAM Lookout”, prachtige horeca binnen handbereik en nog veel meer wordt de “A’DAM Toren” een must visit.

a'dam toren - a'dam lookout - amsterdam

Het waaide behoorlijk toen ik door de deur naar buiten stapte en Amsterdam in al zijn glorie van bovenaf kon bekijken en mijn helm waaide van mijn hoofd. Adembenemend en dan heb ik het niet over de wind. Moeilijk voor te stellen dat binnen enkele maanden deze toren zich dagelijks zal vullen met mensen die hier willen, eten, drinken, feesten, slapen, schommelen en wat nog meer. Wat zijn de plannen, wat komt er en wanneer gaat het open in de A’DAM Toren? Ik zocht het vast voor je uit.

a'dam toren - a'dam lookout - amsterdam - world wide instameet amsterdam

The Butcher Social Club

Wat een feest. The Butcher bekend van zijn super fijne hamburger, te vinden op de Albert Cuyp en in De Foodhallen opent dit jaar niet alleen in Berlijn maar ook nog eens een derde vestiging binnen Amsterdam. Hoera voor lekkere burgers en binnenkort burgers met uitzicht.

The Beergarden

Op het dakterras komt The Beergarden, erg veel is hier nog niet over bekend, maar de naam spreekt voor zich.

MOON

Het ronddraaiende restaurant op de 19e verdieping gaat de signature krijgen van niemand minder dan Jaimie van Heije. Maak je borst maar nat. Niet alleen ga je hier natuurlijk waanzinnig lekker eten, maar in een uur maak je ook nog eens een rondje van 360 graden.

M’ADAM

Op de 20e verdieping kan je vervolgens M’ADAM gaan vinden, bar dansel restaurant want ook nog getransformeerd kan worden tot nachtclub.

A’DAM Lookout

En dan, waar het allemaal om draait, het uitzicht. Wellicht niet de hoogste lookout ter wereld. Maar daarmee maak je het uitzicht alleen maar bereikbaar. Je kan alles nog goed onderscheiden en met de komst van de schommels wordt deze verdieping natuurlijk waar het allemaal om gaat draaien.

a'dam toren - a'dam lookout - amsterdam - world wide instameet amsterdam - centraal station 1

a'dam toren - a'dam lookout - amsterdam - world wide instameet amsterdam - centraal station

De komende tijd zal alles langzaam een voor een gaan openen, maar tegen september hebben we een fijne landmark erbij waar Amsterdam trots op mag zijn.

A’DAM Toren | A’DAM Lookout | Overhoeksplein 5 | Amsterdam

1 Comment so far

    Geef een reactie