Amsterdam | Instagramable | Enter The Loft

comment 0
enter-the-loft-amsterdam-vijzelstraat-interieur-bed

Ken je “Enter The Loft” al? Dat is dus echt een waanzinnig concept. Eens in de zoveel tijd, redesignen ze een willekeurig loft tot een waar paleisje waarin alles te koop is? Tof, toch? Veel lokale ontwerpers zijn erin terug te vinden plus een boel interieur objecten met een vrij hoog hebgehalte. Let wel, het is high end design en helaas niet goedkoop. Maar wie mooie dingen wilt, moet vaak pijn lijden in de portemonnee. Kijk je even mee?

enter-the-loft-amsterdam-vijzelstraat-interieur-design

Bed

Een bed wordt in de meeste Amsterdamse appartementen vaak weggepropt in een klein kamertje. En dat is nu juist zo mooi bij een loft. Bij genoeg ruimte, prachtig lichtinval, krijgt het bed weer de waardering die het verdient.

 enter-the-loft-amsterdam-vijzelstraat-interieur-design

Keramiek

In de loft kan je het keramiek van Ekaterina Semenova bewonderen. Zijn glaceert haar werk met een lagje melk. Door de suikers in de melk, krijgt ieder object een andere kleur. Een prachtige collectie “CARE FOR MILK”. De collectie is ontstaan door de behoefte weer meer waardering aan melk te geven.

enter-the-loft-amsterdam-vijzelstraat-interieur-ekaterina-semenovaenter-the-loft-amsterdam-vijzelstraat-care-for-milk

Bad

Wie wil er nou niet in bad met uitzicht op het stadsarchief. Niet goed te zien door het enorme licht wat door de ramen viel. Maar je moet mij maar op mijn woord geloven.

enter-the-loft-amsterdam-vijzelstraat-bad

Bank

enter-the-loft-amsterdam-vijzelstraat-interieur-bank

Interieur

enter-the-loft-amsterdam-vijzelstraat-interieur-design

Je kan nog dit hele weekend gaan rondneuzen. Uiteraard volgt er vanzelf weer een nieuwe pop-up. Gewoon de social kanalen van Enter The Loft even in de gaten houden. Zie ik je daar?

Enter The Loft | Steeds verschillende lokaties | Amsterdam

 

Posted by

Instagrambloggers.nl is het online platform achter het Instagram-account van @elianeroest. Eliane woont in Amsterdam met haar vriend Daan en dochter Brune van 9. Ze is altijd op zoek naar de meest Instagrammable plekken in Europa. Ze deelt haar verhaal op Instagrambloggers.nl, waar ze ook een team van enthousiaste gastbloggers leidt.

Geef een reactie