Stadmatties: samen Amsterdam ontdekken vanaf de speelmat!

amsterdam-ontdekken-stadmatties-speelmat

<< Helaas heeft de “Stadsmattie” het niet gered. >>

Iedereen die ons al wat langer kent, weet dat we behoorlijke cityproof zijn bij Instagrambloggers.nl. Daarom was ik enorm excited toen ik hoorde van de stadmatties. Amsterdam ontdekken via een speelmat, yogamat en vloerkleed in 1. Voorzien van een prachtige illustratie.

De echte stadmatties; Marco (Illustrator), Wouter (designer) en Leon (Urban Architect). Hoe kan het ook anders dat als je 3 van de stadmatties bij elkaar zet dat er een fantastisch ontwerp te voorschijn komt.

amsterdam-ontdekken-stadmatties-speelmat

Spelen en chillen op je stadmat

De mat is gemaakt van een mix van Portugees kurk met Vietnamees rubber en daarmee meteen een aangenaam en flexibel product. Lekker om op te spelen, te chillen en de mat is zelfs geschikt voor een lekkere yoga sessie thuis. Maar laat ik mijzelf vooral niet voor de gek houden, want deze komt natuurlijk helemaal niet in de woonkamer. Het moment dat de stadmat zijn intrede in dit interieur deed, werd deze meteen mee naar boven gesleept. U raadt het al, hij heeft een mooie plek op de kinderkamer gekregen.

Liefde voor de stad

Ik ben dol op Amsterdam en op Dutch Design en in dit product komen die op originele wijze samen. De illustratie is tof, het materiaal uniek en daarmee heb je niet het gevoel een soort toeristisch item in huis te hebben gehaald. Hij is ook erg leuk als cadeau voor je expat vrienden in het buitenland, hoeven ze Amsterdam niet zo te missen. Daar over gesproken! Deepa is momenteel een lijst van de Amsterdam musthaves aan het samenstellen en daar komt deze speelmat natuurlijk ook in terug. Stay tuned!

amsterdam-ontdekken-stadmatties-speelmat

De stadmattie is te koop voor een bedrag van 119,95  euro bij stadmatties.nl en is 1,00 meter bij 1,60 meter groot. Tijdens de oktober woonmaand kan je de Stadmattie voor een introductieprijs va 98,00 euro scoren. Scheelt weer!

 

We hebben de stadmatties ter review ontvangen. Zoals altijd schrijven wij alleen over 
items waar we zelf ook echt enthousiast over zijn. Verwacht van ons wel altijd een 
eerlijke mening.

 

 

 

Posted by

Instagrambloggers.nl is het online platform achter het Instagram-account van @elianeroest. Eliane woont in Amsterdam met haar vriend Daan en dochter Brune van 9. Ze is altijd op zoek naar de meest Instagrammable plekken in Europa. Ze deelt haar verhaal op Instagrambloggers.nl, waar ze ook een team van enthousiaste gastbloggers leidt.

2 comments

  1. Mirjam Hart schreef:

    Wast staat hij mooi bij jullie! Het is ook wel echt een tof ding he? Ik ben benieuwd welke steden er nog meer komen…

  2. Femke schreef:

    Ik vind het echt heel tof! Mooie foto’s ook.. 🙂

Comments are closed.