Miss Green

miss-green-vest-instagramblogger

Naast het feit dat ik lokaal shoppen belangrijk vind, vind ik duurzaam of met zorg gemaakt ook wel een steeds belangrijkere factor worden bij een aankoop. Ik ontwijk steeds meer de grote en goedkope ketens die hun zaakjes vaak niet op orde hebben. Maar daarnaast merk ik dat die snelle fashion mij ook niet echt ligt. Ik vind het fijn te weten wie het ontworpen heeft, met welke gedachte en dat dit van kwalitatieve materialen is gemaakt.

Merken waar ik graag bij winkel zijn Joline Jolink, Ilja Visser, Humanoid, Magdalena en ok ik moet 1 ding opbiechten, ik koop erg graag bij COS. Sinds kort kan ik daar Miss Green aan toevoegen. Een Nederlands merk ook nog eens.

Miss Green staat voor duurzaamheid, goede pasvorm en gemaakt met liefde. Tja, daar is niets tegen in te brengen. De collectie bestaat uit simpele en goede basics. Simpele jurkjes, die sweatdress staat nog op mijn verlanglijst en sinds kort een waanzinnig wintervest. Goed te combineren met de iets minder basic items in je kast.

Het moge geen geheim zijn dat ik verslaafd ben aan vesten. Ik vind dit gewoon het meest ideale kledingstuk. Mijn kast hangt dan ook vol met lange, korte, extra korte, dikke, dunne, fluffy, effen, print, donker, licht of met glitters. Jurkje aan, vest erover, gympen erbij en een knotje in. Mijn vrienden kunnen mij in deze outfit uittekenen.

Terug naar dat wintervest (DAME), hij is heerlijk dik en gemaakt van een mix tussen scheerwol en katoen. Ik weet uit ervaring behoorlijk wat van wol en kan bij deze vertellen dat dit heerlijk warm aanvoelt, maar dan zonder de bekende kriebels. De katoen maakt het ook iets stugger waardoor het mooi in model blijft. En voordat ik nu als een fashionblogger ga klinken en ik jullie honderd selfies naar je hoofd slinger, no worries. Het beeld hieronder komt van de site van Miss Green. Op de foto kan je ook goed het patroon, de structuur en de mooie grove boorden zien.

miss-green-vest-dame-instagramblogger

Miss Green kan je ook vinden op Instagram. En mij kan je de komende tijd in mijn nieuwe lievelingsvest vinden.

Miss Green | Daily Life

Dit is een gesponsorde post. Meer weten? Mail me. 
Posted by

Instagrambloggers.nl is het online platform achter het Instagram-account van @elianeroest. Eliane woont in Amsterdam met haar vriend Daan en dochter Brune van 9. Ze is altijd op zoek naar de meest Instagrammable plekken in Europa. Ze deelt haar verhaal op Instagrambloggers.nl, waar ze ook een team van enthousiaste gastbloggers leidt.