Instameet | Unseen Photo Fair | Amsterdam

unseen-instameet-elianeroest-1

De Instagram community in Amsterdam is erg actief. Met enige (on)regelmaat worden er zogehete Instameets of Empty meets georganiseerd waarbij je elkaar offline kunt ontmoeten op een vaak bijzondere lokatie die dan speciaal zijn deuren opent. Zo ook tijdens de Unseen Photo Fair in Amsterdam. Jann, ook wel bekend als @senns_less regelde een bezoek aan Unseen after hours voor een aantal van ons. Dit zijn 3 van de foto’s die ik nam. Extra trots dat de kunstenares , Zenele Muholi, wiens werk ik vastlegde, mijn foto reposte op haar account.

repost_unseen_zanele_muholi

@elianeroest

empty-unseen-instameet-elianeroest instameet-unseen-empty-elianeroest unseen-instameet-elianeroest-1

Met een handjevol Instagramers waren we na sluitingstijd van het Unseen foto festival uitgenodigd om de expositie in de Gashouder te komen bekijken en vast te leggen. In het geval van een foto expostie heb ik altijd een ietwat dubbel gevoel. Daar hangt zoveel “unseen” talent, wie ben ik om daar een foto van te maken? Maar laat ik het zien als extra aandacht van deze “nog” ongekende talenten. Ik was van een aantal zo onder de indruk dat ik aan fotograferen niet echt toekwam. Voor de gelegenheid heb ik dan ook gevraagd aan een aantal van de andere aanwezige Instagrammers om hun eigen favoriete foto’s in te sturen. Het geeft een erg mooi overzicht van de diversiteit aan beelden die door verschillende mensen geschoten wordt op zo’n avond.

@marcorama

unseen-photo-fair-amsterdam-instameet-marcorama unseen-photo-fair-amsterdam-instameet-marcorama-1 unseen-photo-fair-amsterdam-instameet-marcorama-2

@currystrumpet

unseen-photo-fair-deepa-1 unseen-photo-fair-deepa2 unseen-photo-fair-deepa

@senns_less

unseen-instameet-senns_less unseen-instameet-senns_less_1

@wikaatje

unseen-instameet-wikaatje unseen_instameet_wikaatje

@view_reflex

unseen-instameet-view_reflex

@niscovery

unseen-instameet-niscovery

@tessavdboogaard

unseen-instameet-tessavdboogaard

You can follow the rest of the photos throught the #EMPTYUNSEEN

Unseen Photo Fair | Westergasfabriek | Amsterdam

Unseen Photo Fair is dé internationale fotografiebeurs volledig gericht op nieuwe fotografie en vindt jaarlijks plaats in september op het Westergasfabriekterrein in Amsterdam. 53 internationale galeries presenteren het nieuwste werk van meer dan 150 ongeziene kunstenaars. 

Deze blog is geschreven door Instagramblogger: Eliane Roest. Alle foto's (tenzij anders vermeld) zijn genomen door Eliane Roest.
Posted by

Instagrambloggers.nl is het online platform achter het Instagram-account van @elianeroest. Eliane woont in Amsterdam met haar vriend Daan en dochter Brune van 9. Ze is altijd op zoek naar de meest Instagrammable plekken in Europa. Ze deelt haar verhaal op Instagrambloggers.nl, waar ze ook een team van enthousiaste gastbloggers leidt.