Polette, betaalbare brillen in een hippe shop in Amsterdam

palette-kinkerstraat-instagramblogger

Op zoek naar een fijne hippe bril die ook nog eens betaalbaar is? Polette is het antwoord op al je visuele problemen. Polette verkoopt namelijk enorm kekke montuurtjes oftewel Polette brillen scoor je voor belachelijk weinig geld.

polette-brillen-kinkerstraat-amsterdam-west-instagramblogger-tasje

Een zwak voor mannen met bril

Nu mag het geen geheim zijn dat ik een zwak heb voor mannen met brillen. Mijn persoonlijke geschiedenis kent weinig mannen zonder bril in mijn leven. Ik fiets vrijwel dagelijks door de Kinkerstraat dus mijn “oog” was er al opgevallen. Nog verbaasder was ik toen ik bij thuiskomst de man hoorde vertellen dat hij een nieuwe bril had gescoord bij Polette.

Update: Overigens zijn we sinds het schrijven van dit blog zeker 5 (zonne)brillen verder en is Polette verhuisd naar de immer gezellige negen straatjes.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door polette (@poletteeyewear)

polette-brillen-kinkerstraat-amsterdam-west-instagramblogger

In de winkel bestel je de brillen via de webshop

Terug naar de brillen van Polette. Die zijn er dus in alle soorten, kleuren en materialen. Ze hebben een supersonisch apparaat wat in luttele secondes weet te berekenen wat voor een sterkte je nodig hebt en dan komt de echte grap. Polette is namelijk stiekem een webshop gevestigd in een heus winkelpand. Je word dus geholpen om de bril vervolgens online te kopen, dus je logt in op bij je bank, bestelt hem en de bril wordt vervolgens met de post bij je afgeleverd. Dat maakt de pret niet minder.

polette-brillen-kinkerstraat-amsterdam-west-instagramblogger-zonnebrillen

Naar Polette ga je als je van mannen met brillen houdt, je niet zo goed meer kan zien, een leuke nieuwe zonnebril wilt of je alle dagen achter je scherm zit zoals ik en een E-bril wilt omdat je er dan zo lekker intelligent uitziet.

De leukste winkels van Amsterdam: