Het Rembrandtpark in Amsterdam West is de ultieme plek voor ontspanning.

rembrandtpark_amsterdam_west_kinderboerderij

Wat is het fijn als je de luxe hebt om te kiezen tussen meerdere parken in Amsterdam. Het Vondelpark, Erasmuspark en Rembrandtpark bevinden zich alle 3 op loopafstand van ons huis in De Baarsjes. En toch steelt het Rembrandtpark iedere keer weer mijn hart.

rembrandtpark_amsterdam_west_schaduw

Hardlopen in het Rembrandtpark

Het Rembrandtpark is perfect om een rondje hard te lopen, heeft meer dan 3 fijne speeltuinen, het Ramada hotel met Floor17 voor cocktails en rooftop movienights en nog een kinderboerderij ook.

rembrandtpark_amsterdam_west_brug

Festivals in het Rembrandtpark

In de zomer vinden er in het Rembrandtpark ook diverse festival plaats zoals de de buurtcamping. Een super leuk lokaal festival waarbij je met buurtgenoten kan kamperen in het park.

  • Terrassenfestival
  • Fête du Champagne
  • West Tapt
  • Rembrandparkfestival

rembrandtpark_amsterdam_west_zonsondergang rembrandtpark_amsterdam_west_de_tulp rembrandtpark_amsterdam_west_onder_de_brug_zwanen

Rembrandtpark voor kinderen

En ken je Het Landje al? Een bouwspeelplaats voor kinderen van 6-14 jaar waar je ouderwets kan ravotten. Achterin het Rembrandtpark, vlakbij het Ramada vindt je de kinderboerderij. Leuk ok na het spelen even op de bovenste etage van het Ramada een appelsap met uitzicht te drinken.

rembrandtpark_amsterdam_west_onder_de_brug

Rembrandtpark in Amsterdam West

Rembrandtpark is niet de enige plek in West waar ik fan van ben. Ben je benieuwd naar mijn favoriete plekken in Amsterdam West, less dan vooral de onderstaande blogs nog even en support your locals!

Amsterdam West:

Posted by

Instagrambloggers.nl is het online platform achter het Instagram-account van @elianeroest. Eliane woont in Amsterdam met haar vriend Daan en dochter Brune van 9. Ze is altijd op zoek naar de meest Instagrammable plekken in Europa. Ze deelt haar verhaal op Instagrambloggers.nl, waar ze ook een team van enthousiaste gastbloggers leidt.