ROOTS | Amsterdam

rotts-amsterdam-instagramblogger-juice-flesje

Deze dagen vlak voor december waarop er werkelijk iedere dag wel wat te vieren valt, bereid ik mij langzaam voor op een detox. Goede timing of toch niet? Niet om af te vallen, niet om zogenaamde gifstoffen uit mijn lichaam te bannen, maar gewoon een momentje van bezinning. Noem het een reset.

roots-amsterdam-instagramblogger-toonbank

De afgelopen dagen heb ik mij dan ook verdiept in de enorme lading juice bars die zich binnen een afstand van 2 kilometer van mijn huis bevinden. Ik geloof persoonlijk niet dat er echt verschil tussen zit, maar toch leek het mij leuk om dat ene sapje per dag wat ik nu al drink, bij deze plekken te gaan halen. Laten we het “Tour de Juice” noemen.

rotts-amsterdam-instagramblogger-binnen

Hoe ziet de plek eruit? Hoe ziet het flesje eruit?  Wat is het aanbod? Zijn ze aardig? En zitten ze op Instagram?

Vanochtend begon ik bij ROOTS Amsterdam, onderweg naar mijn werk kan ik hier makkelijk even langsfietsen. Wat me al meteen opviel was de enorm aardige jongen die achter de balie stond. Ik vertelde van mijn detox voornemens, ik was vol verwachting op een verhaal over wat zij wel allemaal niet konden doen of hoe ik wel of vooral niet moest doen. Maar het random verkoop praatje kwam niet. Hij luisterde gewoon en gaf vervolgens wel aan dat de appels wat zoet waren uitgevallen, dus het sapje ook.

roots-amsterdam-instagramblogger-cactus

Ik had ROOTS 1: rode biet, appel, wortel, munt, citroen, € 7,00 per 500 ML.

Bij ROOTS kan je verder terecht voor shots, smoothies, sweet snacks, breakfast, lunch en ook healthy meals. Ga ik echt onthouden voor tijdens de op- en afbouw van mijn detox. Hoef ik al die producten niet in huis te halen. Vooral dat ontbijt! Op naar de volgende halte in de “Tour de Juice”.

ROOTS | Amstelveenseweg 164 | Amsterdam

“Tour de Juice” halte 2: The Cold Pressed Juicery

Posted by

Instagrambloggers.nl is het online platform achter het Instagram-account van @elianeroest. Eliane woont in Amsterdam met haar vriend Daan en dochter Brune van 9. Ze is altijd op zoek naar de meest Instagrammable plekken in Europa. Ze deelt haar verhaal op Instagrambloggers.nl, waar ze ook een team van enthousiaste gastbloggers leidt.