Stek in Amsterdam Oost, lokaal, bewust en homemade

stek_amsterdam_sfeer_instagramblogger

In Amsterdam is het de laatste tijd erg populair om voor je aan het werk gaat een creatieve sessie te doen. Kijk maar naar de Creative Mornings die al tijden erg populair zijn. Ik zelf plan graag mijn brainstorms vroeg in de ochtend. Dan is mijn hoofd op zijn best om vrij te denken. Vanochtend gaf ik dan ook in alle vroegte een Instagram Bootcamp bij in STEK Amsterdam.

stek_amsterdam_gevel_instagramblogger

STEK in Amsterdam Oost

Bij STEK kan je terecht voor ontbijt, lunch of borrel. En of je nu liever binnen of op het terras wil zitten, je zit er altijd goed en gezellig. STEK bestaat inmiddels alweer sinds 2014 en is here to stay. De missie? Alles zelf maken en zo min mogelijk waste of voedselverspilling en daar worden wij ook blij van. Maar wellicht is het aller belangrijkste nog; alles is lekker en met zoveel liefde gemaakt, dat proef je!

stek_amsterdam_koffie_instagramblogger

Koffie aan de Wibautstraat

Maar wat nog wel het leukste is aan deze ochtenden, is dat ze telkens op een andere plek plaats vinden. Zo was ik nog nooit in Stek Amsterdam geweest en was aangenaam verrast over deze plek. Fantastisch tentje aan de Wibautstraat waar je niet alleen terecht kan voor een goede kop koffie maar ook voor ontbijt, lunch en een borrel. Deze laatste heb ik niet uit kunnen proberen, maar daar ga ik zeker voor terug.

stek_amsterdam_interieur_instagramblogger

Industrieel meets vintage

Een super fijne sfeer. Industrieel gemixt met vintage vloerkleden en houten tafels. Love it. En wat is dat toch met die fietsen aan de muur hype?

Onze favoriete plekken in Amsterdam

Posted by

Instagrambloggers.nl is het online platform achter het Instagram-account van @elianeroest. Eliane woont in Amsterdam met haar vriend Daan en dochter Brune van 9. Ze is altijd op zoek naar de meest Instagrammable plekken in Europa. Ze deelt haar verhaal op Instagrambloggers.nl, waar ze ook een team van enthousiaste gastbloggers leidt.