SUNIKA bestaat 4 jaar!

dirty-snow-pack-sunika-amsterdam-sneakerstore

HOERA!

Er is reden voor feest! SUNIKA, mijn favoriete sneaker store in Amsterdam West bestaat 4 jaar. En gelukkig vonden ook zij dat dit reden voor een feestje is. Het was meteen de perfecte aanleiding voor de release van de nieuwe Saucony sneakers. Dus toog ik afgelopen vrijdagavond richting de Bilderdijkstraat om dit op gepaste wijze te vieren.

sunika-4-jaar-saucony-dirty-snow-pack

SUNIKA

Voor de oplettende lezer dan wel volger van mijn Instagram feed is het geen nieuws dat ik regelmatig voet (of sneaker) over de drempel van SUNIKA zet. Dit alles zolang mijn portemonnee dit toelaat. SUNIKA is de ultieme store voor je sneaker fix. Over het algemeen staat de winkel bol van de wat exclusiever sneakers en dan heb ik het nog niet eens over de dead stock die ze met enige regelmaat aanbieden. Anyways, de trotse eigenaar van deze shop is Marcel Dopper en die is 4 jaar later nog steeds zo’n 3 dagen per week in de winkel te vinden. Gezellig! En het beste nieuws van alles is; wie jarig is trakteert! En zo liep ik een uur later, 2 biertjes verder met een schoenendoos met inhoud naar buiten. HOLY!!!

dirty-snow-pack-saucony-sunika-4-jaar

SAUCONY

4 Jaar bestaan is een mooie reden voor een feestje, maar de release van de “Dirty Snow Pack” van Saucony maakt dit feestje compleet. De Dirty Snow Pack is geinspireerd op echte winters. De bovenkant van de sneaker doet denken aan een sneeuwstorm en de transparante zool geeft het een icey look. De Dirty Snow Pack komt in 3 shades. Shadow 6000 (zwart), Grid SD (blauw) en GRID 6000 CL (beige). Deze sneakers zijn door hun dikke zool wat mij betreft echt compleet winterproof. Hun stoere “koord” veters geven het meteen een outdoor look. Ik trek ze voorlopig even niet meer uit. Kom maar door met je winter in Amsterdam. Woeha!

dirty-snow-pack-saucony-sunika-4-jaar

Photo by Sunika

sunika-4-jaar-saucony-dirty-snow-pack

SNEAKER GIRLS

Ok, er gaat zelden een dag voorbij dat ik niet op sneakers loop, dus een sneaker girl ben ik zeker wel. Maar hoe leuk dat ik op dit feestje eindelijk Sanne eens in real life heb ontmoet. Als je het dan over een sneaker girls hebt, dan moet je haar blog girlonkicks.com echt eens bekijken. Ze houdt je op de hoogte van de laatste trends in sneakerland.

SUNIKA | Bilderdijkstraat 102 hs | Amsterdam 

NOTE: Ik kreeg van SUNIKA een paar Saucony sneakers cadeau. Dit heeft gelukkig geen invloed op mijn mening over SUNIKA. Die was voor een na het krijgen van dit paar schoenen al positief. En als ik ze niet heel erg tof had gevonden, had ik ze ook niet aangenomen. Doei!

 

 

 

Posted by

Instagrambloggers.nl is het online platform achter het Instagram-account van @elianeroest. Eliane woont in Amsterdam met haar vriend Daan en dochter Brune van 9. Ze is altijd op zoek naar de meest Instagrammable plekken in Europa. Ze deelt haar verhaal op Instagrambloggers.nl, waar ze ook een team van enthousiaste gastbloggers leidt.