The Tailor | Amsterdam

the-tailor-hotelbar-krasnapolsky-amsterdam-instagramblogger

De laatste tijd was ik voor mijn werk al een paar keer binnen geweest in het prachtige Krasnapolsky en zo kwam ik er dan ook achter dat zij een gloednieuwe cocktailbar / hotelbar gingen openen genaamd The Tailor.

the-tailor-hotelbar-krasnapolsky-amsterdam-instagramblogger-cocktail-bar

Krasnapolsky was back in the days naar Amsterdam gekomen toen hij nog kleermaker was. Alles in The Tailor verwijst naar die tijd en functie. Of het nu de enorme schaar aan de muur is, het eetlint verwerkt in de bar of de cocktails die, door niemand minder dan Tess Posthumus, verwijzen naar allerlei stoffen zoals katoen en fluweel. De lampen hangen aan prachtige linten en de tapijten zijn voorzien van steken een tot in de details prachtig verwerkt thema.

the-tailor-hotelbar-krasnapolsky-amsterdam-instagramblogger-cocktail-interieurthe-tailor-hotelbar-krasnapolsky-amsterdam-instagramblogger-cocktail-schaar

Voor de cocktails hebben ze niemand minder dan Tess Posthumus ingeschakeld om die samen te stellen, bij een pre-tasting kreeg ik al wat van die magie mee. Speciaal gemaakte parfums en likeuren tillen de kaart direct naar een hoog niveau.

the-tailor-hotelbar-krasnapolsky-amsterdam-instagramblogger-cuban-mist

Tijdens de opening werden er 3 van de cocktails van het menu geserveerd. Travelling Rose, The Tailor en de Cuban Mist.

the-tailor-hotelbar-krasnapolsky-amsterdam-instagramblogger-cocktail

Met The Tailor is Amsterdam weer een prachtige hotelbar rijker geworden. Een goede gelegenheid om een kijkje te nemen in het vernieuwde Krasnapolsky want je moet toch echt langs de portier en door de lobby om er te komen.

The Tailor | Dam 9 | Amsterdam