Things I Like Things I love | Amsterdam

thingsilikethingsilove-amsterdam-instagramblogger-shoppen

In de Jan Eef, maar ook in de straten er omheen, vestigen zich steeds meer fijne winkels, restaurants en café’s. In van de aller eersten om de sprong in het diepe te wagen, waren wel de dames van Things I Like Things I Love (TILTIL).

Destijds opende ze hun winkel als een soort proefperiode, maar die periode werd steeds langer en nu zoveel jaar later, hebben ze al 3 vestigingen. 2 In Amsterdam aan de Jan Evertsenstraat en aan de Ceintuurbaan en 1 in Arnhem.

thingsilikethingsilove-amsterdam-instagramblogger-mood

TILTIL is een heerlijke verzameling van hebbedingen en vooral een hele fijne styling in de winkel. Ik moet eerlijk bekennen dat ik er nog nooit een kledingstuk gekocht heb, maar dat heeft denk ik meer met mijn smaak te maken.

Een ander iets wat opvalt aan de winkel is hun goede inzet van social media. Ik heb de dames al vaker als voorbeeld in een presentatie gehad, over hoe je branding kan doorvoeren naar je social kanalen. What you see, is what you get bij Things I Like Things I love.

thingsilikethingsilove-amsterdam-instagramblogger-cactussen

Back to shopping. Ik kijk eigenlijk altijd op Instagram of er leuke dingen bij zijn gekomen en fiets dan onderweg naar huis even om voor de aanschaf. Want als ik 1 ding heb geleerd bij TILTIL, is dat het vaak snel uitverkocht is. Dat krijg je met zulke leuke spullen.

Naar Things I Like Things I Love ga je om te winkelen voor kleding, lingerie, accessoires, plantjes, cactussen, sieraden, marmeren bladen, lijstjes, kistjes en de huisgemaakte massage olie van de buren aan de Jan Eef, Het Massagehuys. Na afloop drink je koffie bij de andere buren White Label Coffee thingsilikethingsilove-amsterdam-instagramblogger-nogmeercactussen .

Things I Like Things I Love | Jan Evertsenstraat 106 | Amsterdam

Posted by

Instagrambloggers.nl is het online platform achter het Instagram-account van @elianeroest. Eliane woont in Amsterdam met haar vriend Daan en dochter Brune van 9. Ze is altijd op zoek naar de meest Instagrammable plekken in Europa. Ze deelt haar verhaal op Instagrambloggers.nl, waar ze ook een team van enthousiaste gastbloggers leidt.